tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αντε ρε;με 20-25 ευρώ έχω χαρίσει 2 φίλες μου. Και μου φάνηκαν πολύ καλές για τα λεφτά τους.
Dax kidding
Αντε ρε;με 20-25 ευρώ έχω χαρίσει 2 φίλες μου. Και μου φάνηκαν πολύ καλές για τα λεφτά τους.
Tripakias, πλάκα μου κάνεις; Μόνο τα πουλάω τα κορίτσια κι εφόσον πιάσουν καλή τιμή...Αντε ρε;
Dax kidding
εχω κλεισει εισητηρια εδω κ 1 μιση μηνα μπορω να τα ακυρωσω κ πως;;η τι αλλο γινεται;
...και προσεξε τις διαστασεις(της χειραποσκευης)γιατι ειναι πολυ συγκεκριμενες...καινουρια στα ταξιδια!!!ειμαστε 2 ατομα κ θελουμε να παμε εδιμβουργο απλη μεταβαση..κλεινοντας τα εισητηρια πρεπει να αγορασουμε κ μια αποσκευη ο καθενα των 20 κιλων.1) φτανουν τα 20 κιλα για τον καθενα ? 2) την χειραποσκευη την πληρωνουμε ?
την αδειαζεις και τα βαζεις στις τσεπες ή τα φορας. Η αλιως μπορεις να πατησεις τη βαλιτσα μεχρι να χωρεσει στο κουτιΜια ερώτηση κι από μένα!Χαζή κατά πάσα πιθανότητα!
Εάν η χειραποσκευή ξεφεύγει σε κάποια διάσταση (βγαίνει μάλλον 58cm με ροδάκια και λαβή) πρέπει να την πληρώσεις ως αποσκευή απαραίτητα ή μπορεις να την αδειάσεις και κακήν κακώς να πετάξεις τα πράγματα στην βαλίτσα ή από δω κι από κει κάπου?Πιθανολογώ ότι μπορείς να το κάνεις αυτό..δεν ξέρω..
Επίσης θα κλείσω τώρα εισιτήρια για Εδιμβούργο για τις 31 Μαρτίου (με 4 Απριλίου). Εσείς που είστε έμπειροι θεωρείτε ότι είναι νωρίς?Έχει καλή τιμή αλλά ανησυχώ μήπως υπάρξουν αλλαγές στην πτήση μέχρι τότε..