a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Νομιζω για UK ζηταει ταυτοτητα ή διαβατηριο να δηλωσεις, για Γερμανια οσες φορες εχω κλεισει δν ζηταει τιποτα
Καλησπερα σε ολη την παρεα!
Εχω βγαλει το εισιτηριο μια χαρα με την easyjet, εχω πληρωσει για τις βαλιτσες που θα εχω μαζι μου και θελω να ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος/α.
Που δινουμε τις παραδοτεες βαλιτσες οταν παμε στο αεροδρομιο (Gatwick) και ποση ωρα πριν πρεπει να τις δωσουμε;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σε ευχαριστω και παλι μαν! Να σαι καλα!Θα τις παραδόσεις στη zone C στο South Terminal.
Τώρα το πόση ώρα νωρίτερα, τι να σου πω, κανένα δίωρο για καλό και για κακό, τουλάχιστον εγώ που έχω και κάποιο άγχος, ν' αφήσεις μπροστά σου.Πάντως να ξέρεις πως μπορείς να τις δώσεις μέχρι 40 λεπτά πριν την πτήση. Σου λέει και στο boarding pass.
το εχεις δοκιμασει δηλαδη γιατι παταω να τραβηξει το ποσο και δεν το τραβαει η καρτα ειναι μια χαρα κανω και αλλες συναλλαγες απο το ιντερνετ με αυτη..........ξερεις τι με εβαλε σε σκεψεις γιατι το εχει ξεχωριστα στις επιλογες να προσθεσεις κομματι αλλα οταν το προχωρας σε ενα απο αυτα επανω γραφει αποσκευη αλλα με τον κωδικο ολης της κρατησης.........εχω απελπιστει δεν ξερω τι να κανω...........εγω ξερω οτι ειναι σχεδον 39 ευρω (οπως λες) χωρις παραπανω χρεωση και ειναι πηγαινε ελα το ποσο..
το εχεις δοκιμασει δηλαδη γιατι παταω να τραβηξει το ποσο και δεν το τραβαει η καρτα ειναι μια χαρα κανω και αλλες συναλλαγες απο το ιντερνετ με αυτη..........ξερεις τι με εβαλε σε σκεψεις γιατι το εχει ξεχωριστα στις επιλογες να προσθεσεις κομματι αλλα οταν το προχωρας σε ενα απο αυτα επανω γραφει αποσκευη αλλα με τον κωδικο ολης της κρατησης.........εχω απελπιστει δεν ξερω τι να κανω...........