• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

e-bay

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επειδη δεν βλεπω την σελιδα το κουμπακι "ευχαριστω" το στελνω σε μηνυμα. Εκτιμω πολυ τον κοπο ολλων να να μοιραστειτε τις συμβουλες σας

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
και εγω ευχαριστώ για τις πληροφορίες..αλλα μάλλον θέλω πρακτική εξάσκηση...δεν παίρνω από λόγια....

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
και εγω ευχαριστώ για τις πληροφορίες..αλλα μάλλον θέλω πρακτική εξάσκηση...δεν παίρνω από λόγια....
εσυ εχεις καλους φιλους...μη το ξεχνας:)
καλο ταξιδι με το καλο να γυρισεις ιωαννα

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Δε φταις εσύ Ιωάννα, μην ανησυχείς! Ακούγεται λίγο πολύπλοκο στην αρχή, ωστόσο είναι πολύ εύκολο μετά από έναν μήνα χρήσης. Στην αρχή είναι καλό να κάνει κάθε νέο μέλος μια πολύ χαμηλής αξίας παραγγελία, ώστε να δει πώς λειτουργεί όλο το σύστημα και μετά να αρχίσει να ψάχνει πιο εξειδικευμένα ή ακριβά πράγματα. Προσωπικά ποτέ κανένας δε μου εξήγησε πώς λειτουργεί το eBay, μπήκα μια μέρα επειδή έψαχνα ένα αντικείμενο που δεν έβρισκα πουθενά αλλού και από την επιθυμία μου να αγοράσω άρχισα να ασχολούμαι πιο συστηματικά. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, προσπαθώ να το εξηγήσω σε άλλους και μου φαίνεται δύσκολο να το καταφέρω, απλά επειδή κι εμένα ποτέ δε μου το εξήγησε κανείς.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
@dva srca
ναι η αλήθεια ειναι οτι πρεπει να ασχοληθεις για να μάθεις..και εγω οτι εχω μαθει πανω στους υπολογιστες ειναι απο δική μου προσπάθεια ....δεν μου εξηγησε κανεις..εμπειρικά...κάνω αγορες απο καποια online καταστηματα..αλλα με το e-bay δεν εχω ασχοληθει...θα το δουμε και αυτό σιγα-σιγά..
σε ευχαριστώ.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εχθες εριξα μια ματια σε προιοντα πλοηγησης και βρηκα εκπληκτικες τιμες οπως λ.χ s 505 στα 90 ευρω...
οποιος εχει προγραματισει αγορα ας το επισκεφτει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom