Lyda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΑΛΜΥΚΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επειδη δεν βλεπω την σελιδα το κουμπακι "ευχαριστω" το στελνω σε μηνυμα. Εκτιμω πολυ τον κοπο ολλων να να μοιραστειτε τις συμβουλες σας
εσυ εχεις καλους φιλους...μη το ξεχναςκαι εγω ευχαριστώ για τις πληροφορίες..αλλα μάλλον θέλω πρακτική εξάσκηση...δεν παίρνω από λόγια....
Δε φταις εσύ Ιωάννα, μην ανησυχείς! Ακούγεται λίγο πολύπλοκο στην αρχή, ωστόσο είναι πολύ εύκολο μετά από έναν μήνα χρήσης. Στην αρχή είναι καλό να κάνει κάθε νέο μέλος μια πολύ χαμηλής αξίας παραγγελία, ώστε να δει πώς λειτουργεί όλο το σύστημα και μετά να αρχίσει να ψάχνει πιο εξειδικευμένα ή ακριβά πράγματα. Προσωπικά ποτέ κανένας δε μου εξήγησε πώς λειτουργεί το eBay, μπήκα μια μέρα επειδή έψαχνα ένα αντικείμενο που δεν έβρισκα πουθενά αλλού και από την επιθυμία μου να αγοράσω άρχισα να ασχολούμαι πιο συστηματικά. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, προσπαθώ να το εξηγήσω σε άλλους και μου φαίνεται δύσκολο να το καταφέρω, απλά επειδή κι εμένα ποτέ δε μου το εξήγησε κανείς.και εγω ευχαριστώ για τις πληροφορίες..αλλα μάλλον θέλω πρακτική εξάσκηση...δεν παίρνω από λόγια....