mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο.. ξέρεις κανείς τη διαφορά μεταξύ DVD+R kai DVD-R??
η διαφορα νομιζω πως ειναι οτι το -R παιζει σε περισσοτερα dvd players!αν και τα πιο καινουργια παιζουν και τα 2 ειδη!κατα τα αλλα καποια ουσιαστικη διαφορα δεν νομιζω οτι υπαρχει!αν ρωτας για τεχνικα χαρακτηριστικα ας σου απαντησει καποιος πιο αρμοδιος!παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο.. ξέρεις κανείς τη διαφορά μεταξύ DVD+R kai DVD-R??
Οι διαφορες εχουν να κανουν ως προς το format που εχουν και τον τυπο dvd player που υπαρχουν...πρωτα αναπτυχθηκαν τα DVD+R και κατοπιν τα DVD-R...αλλα για να μην υπαρχει ομως μπερδεμα και ψαχνουν οι καταναλωτες τι dvd δισκους να αγορασουν ολα τα καινουργια dvd player παιζουν και τα δυο format +-. Ομως καποια dvd player αμα ειναι παλια δεν παιζουν τα DVD-RW ή DVD+RW καθως αυτα ειναι επανεγραψιμα dvd. Oποτε δες το dvd player που εχεις τι δισκους παιζει;;; Διοτι απο αυτα που λες δεν θα υποστηριζει DVD-RW ή DVD+RW μαλλον.παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο.. ξέρεις κανείς τη διαφορά μεταξύ DVD+R kai DVD-R??