fotast
Member
Μιλώντας για μπουφέδες πραγματικά οι ουρές είναι μεγάλες κάποιες φορές.Σε ορισμένους όμως υπάρχει fast line με επιπλέον κόστος φυσικά.
Καλά και μόνο απο την φωτογραφία μου έτρεξαν τα σάλια!!!! Μιαμ μιαμ μιαμ!!! Σε ευχαριστώ πολύ και για το link. Το μόνο σίγουρο είναι οτι όλες τις προτάσεις-συμβουλές τις χαίρομαι σαν μικρό παιδί μιας και νιώθω πως σε ολη αυτήν την προετοιμασία έχω κάποιους στο πλευρό μου που φροντίζουν για μένα πριν απο εμένα. Ευχαριστώωωωωωω!!!!Μη χάσεις το μπουφέ του Caesars Palace!! Έμεινα εκεί πέρισυ το καλοκαίρι που πήγα και μου έμεινε αξέχαστος χαχα. Πριν πάω διάβαζα ότι θεωρείται ο καλύτερος μπουφές στο Λας Βέγκας (και όχι μόνο) και -αν κ δε δοκίμασα άλλους- καταλαβαίνω το γιατί! Θα σκάσεις από το φαί!!! Δε θα ξέρεις τι να πρωτοφάς! Πάρε μια ιδέα
Κι ένα link με κόστη μπουφέδων διαφόρων ξενοδοχείων στο Βέγκας (γενικά το βραδινό κοστίζει περισσότερο-κ προετοιμάσου για ουρές κ αναμονή, ειδικά αν είσαστε πολλά άτομα) https://www.caesars.com/las-vegas/restaurants/buffet/prices
Εγώ να πω πάντως ότι το Λος Άντζελες δε το χόρτασα στις 4 γεμάτες μέρες που έμεινα... Κ μιλάω μόνο για τη πόλη, καθώς δε πήγα πιο έξω ημερήσιες όπως όταν πήγα Σαν Φρανσίσκο. Ενώ στο Σαν Φρανσίσκο μετάνιωσα που έμεινα επίσης 4 γεμάτες μέρες (πάλι καλά που πήγα εκδρομή στο Pacific Highway). Και Λας Βέγκας έμεινα 3 μέρες και δε βαρέθηκα καθόλου
Αλλά γούστα είναι αυτά πάντα να ξέρεις, ότι κ να σου πούμε εμείς, εξαρτάται από σένα τελικά πόσο θα σου αρέσει ένα μέρος κ αν θα εύχεσαι να έμενες κι άλλο ή όχι. LA πάντως οπωσδήποτε να πας παραλία είναι πολύ ωραία!!
Καλό ταξίδι, θα περάσετε τέλεια!!