• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Disneyland

mourohavlos

Member
Θεωρώ ότι 6 μέρες Παρίσι - Disneyland είναι λίγες... Το Παρίσι μόνο θέλει πάνω από βδομάδα για να πεις ότι είδες "κάτι"... Αλλά από τη στιγμή που αυτό είναι δεδομένο, τι να κάνουμε...
Εφόσον κλείσετε αεροπορικά και ξενοδοχεία με πρακτορείο, θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μείνετε στο Παρίσι και απλά να κάνετε τις εκδρομές στη Disneyland και στο πάρκο του Asterix με το λεωφορείο του πρακτορείου. Απλά δεν ξέρω τι χρεώνουν γι' αυτό... Ρωτήστε πόσο κοστίζει εάν πάτε το πρωί και γυρίσετε το βράδυ και τι διαφορά θα έχει στην τιμή εάν μείνετε ένα βράδυ εκεί. Πάντως για να μείνετε 2 βράδια στη Disneyland το θεωρώ τελείως περιττό, έχει πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε στην πόλη του Παρισιού, με τα οποία και τα παιδιά θα ξετρελαθούν. Ότι κι αν αποφασίσετε πάντως, καλά να περάσετε!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Soula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάι
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθειά σας.
Θα εκμεταλευτώ όσο μπορώ καλύτερα το χρόνο που έχω.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα ταξίδι στο Παρίσι πρέπει να περιοριστεί στη Disneyland έστω και αν πρόκειται για παιδάκια που θέλουν να παίξουν... το ότι θα δουν έναν εικονικό κόσμο παιχνιδιού και διασκέδασης δε νομίζω ότι θα τους προσφέρει κάτι σαν εμπειρία ταξιδιού... άλλη εμπειρία θα είναι για το μυαλό τους να δουν μια πραγματική ξένη πόλη, τους ανθρώπους της, πως ζουν, να δουν και να συγκρίνουν τη ζωή και τους ανθρώπους εδώ και εκεί και άλλη εμπειρία ο εγκλεισμός σε ένα 'λούνα-παρκ'...

varioAthens

Member
Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα ταξίδι στο Παρίσι πρέπει να περιοριστεί στη Disneyland έστω και αν πρόκειται για παιδάκια που θέλουν να παίξουν... το ότι θα δουν έναν εικονικό κόσμο παιχνιδιού και διασκέδασης δε νομίζω ότι θα τους προσφέρει κάτι σαν εμπειρία ταξιδιού... άλλη εμπειρία θα είναι για το μυαλό τους να δουν μια πραγματική ξένη πόλη, τους ανθρώπους της, πως ζουν, να δουν και να συγκρίνουν τη ζωή και τους ανθρώπους εδώ και εκεί και άλλη εμπειρία ο εγκλεισμός σε ένα 'λούνα-παρκ'...
Μιλάμε ότι θα έχει και παιδάκια 4 ετών...τα 4χρονα θα αξιολογήσουν όλα αυτά και θα τα εκτιμήσουν περισσότερο από τη Disneyland? :roll:
Soula, θεωρώ ότι εφόσον η εκδρομή γίνεται κυρίως για τα παιδιά αξίζει η διανυκτέρευση μέσα στο Πάρκο.
Το πιο οικονομικό από όλα τα ξενοδοχεία εντός του Πάρκου, τουλάχιστον όταν είχα βρεθεί κι εγώ εκεί, ήταν το Santa Fe.

Lalibela

Member
ντισνευ και χαζομαρες ....
γενικως ενα ασιατικο ή αφρικανικο hardcore ειναι οτι πρεπει για τα τετραχρονα ...
μιλαμε για ΤΗΝ συγκριση πολιτισμων ...
προσοχη μονο ...μην εχετε προβλημα με την πιστωτικη εκει που θα πατε ..και δεν μπορειτε να βγαλετε εισιτηρια μετρο ....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
ντισνευ και χαζομαρες ....
γενικως ενα ασιατικο ή αφρικανικο hardcore ειναι οτι πρεπει για τα τετραχρονα ...
μιλαμε για ΤΗΝ συγκριση πολιτισμων ...
Lalibela ξεχνάς κάτι σημαντικό για την ψυχοσύνθεση του νεοέλληνα γονιού που θα τον αποτρέψει να προσφέρει κάποιο άλλο ταξίδι εκτός της disneyland... την έπαρση και το νεοπλουτισμό... στην επόμενη συνάντηση στον (επίσης πλαστικό και ψεύτικο) παιδότοπο της γειτονιάς, θα τον ακούς να λέει ''μόλις επιστρέψαμε με την κόρη/γιο μου από τη disneyland''... ε δε θα ζηλέψουν έστω και λίγο τα υπόλοιπα παιδάκια ώστε και αυτονών οι γονείς να τα πάνε στη disneyland... τέλοσπαντων κατά τη γνώμη μου τόσα χρήματα για να επισκεφτείς ένα λούνα-παρκ είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων (έχει και η Αθήνα πάρκα)... άλλα είναι τα κίνητρα, αλλά στην τελική ας διαθέσει ο καθένας όπως θέλει τα χρήματά του...

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Σχεδιάζουμε ένα ταξίδι στο Παρίσι για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.Δύο οικογένειες με παιδιά.Από 4 χρονών μέχρι και 13(5 παιδιά σύνολο).

Έχουμε 6 μέρες ΜΟΝΟ.Να ευχαριστηθούν τα παιδιά αλλά να δούμε και το Παρίσι.
North, νομίζω ότι η κοπέλα ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις της. Θα δούνε και το Παρίσι αλλά να ξεφαντώσουν και λίγο τα παιδιά. Ας μην κρίνουμε με βάση το πώς προτιμά ο καθένας τα ταξίδια του.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Lalibela ξεχνάς κάτι σημαντικό για την ψυχοσύνθεση του νεοέλληνα γονιού που θα τον αποτρέψει να προσφέρει κάποιο άλλο ταξίδι εκτός της disneyland... την έπαρση και το νεοπλουτισμό... στην επόμενη συνάντηση στον (επίσης πλαστικό και ψεύτικο) παιδότοπο της γειτονιάς, θα τον ακούς να λέει ''μόλις επιστρέψαμε με την κόρη/γιο μου από τη disneyland''... ε δε θα ζηλέψουν έστω και λίγο τα υπόλοιπα παιδάκια ώστε και αυτονών οι γονείς να τα πάνε στη disneyland... τέλοσπαντων κατά τη γνώμη μου τόσα χρήματα για να επισκεφτείς ένα λούνα-παρκ είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων (έχει και η Αθήνα πάρκα)... άλλα είναι τα κίνητρα, αλλά στην τελική ας διαθέσει ο καθένας όπως θέλει τα χρήματά του...

Αν είναι να κάνουμε τα ταξίδια μας για να ζηλεύουν οι άλλοι τότε άστα να πάνε! :roll:

AndyG

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία-Αυστρία...
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες..!!!
Σκέφτομαι να αφιερώσω μια μέρα μόνο στη Eurodisney. Πιστεύετε πως αξίζει να επισκεφτώ και τα δυο πάρκα; Ή άδικα θα τα πληρώσω, γιατί δεν θα τα προλάβω και τα 2 σε μια μέρα; Επίσης, το πάρκο του Αστερίξ είναι κοντά σε αυτό της Disneyland; Είναι κάτι διαφορετικό που αξίζει να επισκεφτώ;

AndyG

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία-Αυστρία...
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες..!!!
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ψάχνω εισιτήρια για Disneyland μέσω EBAY αλλά δεν βρίσκω τίποτα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα