bl4ckwar
Member
Δεν ξερω αν ειναι προσφορα ή οχι, αλλα εβαλα 10-18 Μαρτιου για Νεα υορκη και μου εβγαλε 690 ευρω πηγαινε-ελα 2 ατομα στην οικονoμικη θεση Αν θελετε κλειστε. Εγω εκλεισα ξενοδοχειο και οταν βρω τα χρηματα θα το κλεισω και αυτο .
Ξενοδοχείο αν επιτρέπεται τι έκλεισες!!!Μολις το ειδα κ εμεινα με το στομα ανοιχτο...Δεν ξερω αν ειναι προσφορα ή οχι, αλλα εβαλα 10-18 Μαρτιου για Νεα υορκη και μου εβγαλε 690 ευρω πηγαινε-ελα 2 ατομα στην οικονoμικη θεση Αν θελετε κλειστε. Εγω εκλεισα ξενοδοχειο και οταν βρω τα χρηματα θα το κλεισω και αυτο .
Και που ξέρεις αν μέχρι να βρεις τα χρήματα θα υπάρχουν τα εισιτήρια;Εγω εκλεισα ξενοδοχειο και οταν βρω τα χρηματα θα το κλεισω και αυτο .
Τι λές τώρα;;; Και κάθεστε ακόμα;;;;;;;;;;;Αντωνη. 690 ευρω ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ. ΔΗΛ. 345 ΤΟ ΑΤΟΜΟ.
Για ποιόν Μάρτιο μιλάτε ρε παιδιά; Σε 9 μήνες;
Και η προσφορά δεν είναι να τρελαθείς κιόλας... Πήγα με Δέλτα με 500 ευρώ, Νοέμβριο βέβαια..
εμμ, εγω εκλεισα, και δεν ειχα σκοπο να παω ταξιδι του χρονου αλλα ηθελα παντα νεα υορκη και εκλεισαα. χαχαΤι λές τώρα;;; Και κάθεστε ακόμα;;;;;;;;;;;