Bahari
Member
Μέσα!!!Εσύ θ' αναλάβεις τη φυτεία τσαγιού!![]()

Μέσα!!!Εσύ θ' αναλάβεις τη φυτεία τσαγιού!![]()
Τι έγινε βρε παιδιά;;; Μια βδομάδα έλειψα και αποφασίσατε να την κάνετε χωρίς εμένα;;;Άσε που πήρατε και όλες τις καλές δουλειές
Τι έμεινε δλδ για μένα;;; Πλύσιμο, σίδερο, ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα;;;
![]()
Αμέ...Μέσα!!!Και τη φυτεία και την παρασκευή του τσαγιού... Pandora, λες να κάνουμε και καμιά τελετή τσαγιού κάθε πρωί;
Αν δεν έχει αντίρρηση η μαγείρισα, αναλαμβάνω και τα συνοδευτικά: βουτήματα, κέικ και λοιπά γλυκίσματα
![]()
Να το δώσουμε σε κάποιον από τους άντρες μας, σκέφτομαι...:roll: Για να τους πιάσουμε με τη σειρά...ποιός θα είναιΜην ανησυχείς μπρε σου έχω την καλύτερη δουλειά, εσύ θα αναλάβεις το γδάρσιμο των προβάτων, καθαρή δουλειά και πολύ κυριλέ![]()
Μην ανησυχείς μπρε σου έχω την καλύτερη δουλειά, εσύ θα αναλάβεις το γδάρσιμο των προβάτων, καθαρή δουλειά και πολύ κυριλέ![]()
Μπρρρρρρ... θρίλερ... Συμφωνώ με την Pandora. Τόσοι άντρες στο φόρουμ, εγώ θα αναλάβω αυτή την "καθαρή και πολύ κυριλέ δουλειά";Να το δώσουμε σε κάποιον από τους άντρες μας, σκέφτομαι...:roll: Για να τους πιάσουμε με τη σειρά...ποιός θα είναικάποιος με στιβαρή προσωπικότητα, αποφασιστικός και δυναμικός...άσε που η δουλειά θέλει και μπράτσα...
![]()
Άλλο μαγείρισσα και άλλο ζαχαροπλάστισσαΤα κουλουράκια και τα κεκάκια τα αναλαμβάνω εγώ φυσικά, καθότι μαγείρισσα
Και τις δυό τις τέχνες τις θεραπεύει με την ίδια επιτυχία - σε διαβεβαιώ!Άλλο μαγείρισσα και άλλο ζαχαροπλάστισσα![]()
Και τις δυό τις τέχνες τις θεραπεύει με την ίδια επιτυχία - σε διαβεβαιώ!