Cyprus Airways Cyprus Airways - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

hlmer32

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος Η.Π.Α.
Απο 15 Αυγούστου έχω ακυρώσει εισιτήρια και περιμένω ακόμα την επιστροφή των χρημάτων μου. Όταν τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε πάντα ότι έχουν φόρτο εργασίας και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα το διευθετησουν.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τους πιέσω;;;;

fotast

Member
Απο 15 Αυγούστου έχω ακυρώσει εισιτήρια και περιμένω ακόμα την επιστροφή των χρημάτων μου. Όταν τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε πάντα ότι έχουν φόρτο εργασίας και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα το διευθετησουν.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τους πιέσω;;;;
Γράψε στο τμήμα πολιτικής αεροπορίας Κύπρου...απο ότι είδα έχει μια φόρμα στην σελίδα τους...δεν χάνεις τίποτα...

nick07

Member
Ειναι μην σου κατσει προβλημα. Αφου τους βρισκεις και στο τηλεφωνο, επιτυχια ειναι... Καταρχην καλυτερα θα ηταν να στελνεις email γραπτως σε περιπτωση που χρειαστει κατι αποδεικτικο. Επειτα, αν εχεις email ακυρωσης απο την cyprus, αν δεν εχει παρελθει ο χρονος αμφισβητησης συναλλαγης απο την τραπεζα στελνεις αιτημα αμφισβητησης μαζι με το email ακυρωσης. Αν εχει παρελθει ο χρονος (πολυ πιθανον), επικοινωνεις με την πολιτικη αεροπορια της Κυπρου αλλα εχω την εντυπωση πως συμφωνα με τη νομοθεσια δεν νομιζω πως υπαρχει περιορισμος για την αεροπορικη ποτε θα επιστρεψει το ποσο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom