• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα Cuba Road trip 10-12 Days

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Είπαμε... η Swiss έχει προσφορά για Βαραδέρο με 500 ευρώ από Αθήνα...
ειπατε Γιωργο, αλλά εγω τώρα το πηρα χαμπαρι !
Υπαρχει καποιο link ή μπαινω στο σαιτ της Swiss και ψαχνω ;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μπες στη Swiss, KIKI. Εγώ ό,τι ημερομηνίες κι αν έβαλα, μου το βγάζει 498,50... και Ιούνιο και Οκτώβριο και ό,τι θες. Γιούριαααααααα....

_antonis_

Member
Έλαααα, είμαι Αθήνα ακόμη και μπορώ να γράψω.

Λοιπόν, είχα στο πλάνο απο την αρχή εκτός απο την Κούβα, χερσόνησο Γουκατάν και Γουατεμάλα, πιστεύω πως θα με φτάσουν οι μέρες (29) γι'αυτά που θέλω...12 μέρες Κούβα, 7 μέρες Γιουκατάν, 6 Γουατεμάλα και 2-3 στην επιστροφή Μέξικο Σίτυ!!!! χαχαχαχαχα :haha::haha:
Καλά, ότι να'ναι, θα 'ταν ιδανικό πλάνο, αλλά αρκετά δύσκολο, δε με φοβάμαι όμως...κάτι θα βγάλω. Θα δούμε....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μπραβο βρε Αντωνη ...σουπερ προγραμμα ..αλλα ολο το καλοκαιρι θα δουλευεις ρε συ ?
Πικρα !Αν κ θα μου πεις εκει που εισαι εσυ..τι σε νοιαζει?ετσι δεν ειναι?

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Αμαν βρε παιδια! τι μου κανετε παλι? Δεν ξαναμπαινω στο φορουμ!!!! Τι ειναι αυτα που διαβαζω;;; Να ανοιξω τοπικ ποιοι δεν μπορουμε να παμε για ψυχολογικη υποστηριξη;;;;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Λοιπόν, είχα στο πλάνο απο την αρχή εκτός απο την Κούβα, χερσόνησο Γουκατάν και Γουατεμάλα, πιστεύω πως θα με φτάσουν οι μέρες (29) γι'αυτά που θέλω...12 μέρες Κούβα, 7 μέρες Γιουκατάν, 6 Γουατεμάλα και 2-3 στην επιστροφή Μέξικο Σίτυ!!!! χαχαχαχαχα :haha::haha:
Καλά, ότι να'ναι, θα 'ταν ιδανικό πλάνο, αλλά αρκετά δύσκολο, δε με φοβάμαι όμως...κάτι θα βγάλω. Θα δούμε....
Οκ τώρα Ι officially hate u!!
Kαι θα σε δώσω στεγνά.

Θα σου απαντήσω άλλη φορά, φεύγω για Αθήνα-->Βελιγράδι!! :bleh::bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
..12 μέρες Κούβα, 7 μέρες Γιουκατάν, 6 Γουατεμάλα και 2-3 στην επιστροφή Μέξικο Σίτυ!!!! χαχαχαχαχα :haha::haha:
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα! Μηπως να γινει ban ο συμφορουμιτης προτου θρηνησουμε θυματα? :killme:

chrisbd

Member

Ρε συ τι είναι αυτά που γράφεις ούτε σε pm δεν γράφονται όχι δημόσια άσε που είσαι εκτός θέματος γιατι εσύ μιλάς για plane trip to cuba and central-north american και βάλε......
Τι ban ;;;;μόνο ban ....και να ρθεί κολυμπώντας απο το Mexico city....:bleh:

Καλά ρε Αντώνη ζηλεύουμε ...τι να πούμε....:D

alma

Member
Αχ ένα απο τα όνειρα μου.Κούβα και χερσόνησος Γιουκατάν.Και σε καλή τιμή.Αλλά έχουμε κανονίσει άλλα ταξίδια,οπότε δεν το βλέπω για Κούβα.:(

_antonis_

Member
Μπραβο βρε Αντωνη ...σουπερ προγραμμα ..αλλα ολο το καλοκαιρι θα δουλευεις ρε συ ?
Πικρα !Αν κ θα μου πεις εκει που εισαι εσυ..τι σε νοιαζει?ετσι δεν ειναι?
Επιτέλους, φτιάχτηκε το ιντερνετ στο δωμάτιο γιατί το ρούτερ είχε ένα πρόβλημα. Όχι ότι καίγομαι, αλλά για να ενημερώνω μαμά, μπαμπά κλπ ότι είμαι καλά...

Αν και ισχύει όπως το λές, στο νησί όσο και να δουλεύω το καλοκαίρι, πςρνάω τέλεια, εφέτος θα φύγω 15 μέρες μέσ'τον Ιούλιο (Βαλτική και κάτι παραπάνω!!!)

_antonis_

Member
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα! Μηπως να γινει ban ο συμφορουμιτης προτου θρηνησουμε θυματα? :killme:
Αυτό το λές εσύ;;;;;;;

Η εφορία τα ξέρει αυτά?
γιατί η δική μου είχε αλλά σχέδια:-(

καλά να περάσεις,στο Βελιγράδι.
Για να μη μου φάει κι άλλα η εφορία, ή όσοι άλλοι μου τα τρώνε, αποφάσισα να προλάβω να φάω όοοοσα μπορώ!!

Να'σαι καλά!! Έχω ακόμη 2 μέρες εδώ, Δευτέρα πίσω... :(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα