ludovica
Member
Ήμουν σε μια φοβερά καταθλιπτική φάση, έκλαιγα συχνά και μια νύχτα εκεί που κοιμόμουν κάνοντας την ίδια σκέψη, ότι θέλω να πεθάνω, καταλαβαίνω ότι αφήνω το σώμα μου και ανεβαίνω προς τα πάνω. Κινιόμουν με φοβερή ταχύτητα μέσα σε ένα στενό αλλά όχι ασφυκτικό τούνελ ενώ γύρω μου είχα φως. Το κορμί μου δεν το αισθανόμουν καθόλου δηλαδή να χοροπηδούσε πάνω μου κάποιος εκείνη την ώρα δε θα καταλάβαινα τίποτα. Μόλις κατάλαβα ότι φεύγω φοβήθηκα και σκέφτηκα ότι δε θέλω να πεθάνω. Εκείνη ακριβώς την στιγμή ένιωσα να ξαναμπαίνω στο σώμα μου από τον θώρακα κάπως απότομα και άτσαλα. Κοιμόμουν μπρούμυτα, αν αυτό έχει κάποια σημασία.Είμαι υπερβολικά ορθολογίστρια για να γράψω σε αυτό το τόπικ, αλλά
Θες να το αναπτύξεις λίγο παραπάνω;
Από τότε επενέλαβα κάποιες φορές το "πείραμα" και έκανα πριν κοιμηθώ συνεχώς την σκέψη ότι θέλω να πεθάνω αλλά δεν έγινε τίποτα.
Όταν μου συνέβη αυτό δεν είχα ιδέα τι σημαίνει αστρική προβολή, το άκουσα πολλά χρόνια αργότερα. Και για να είμαι ακριβής ίσως βρέθηκα στο στάδιο πριν την αστρική προβολή γιατί δεν έφτασα στο σημείο να βλέπω από πάνω τα αντικείμενα του δωματίου μου κ.λπ.
Ελπίζω η περιγραφή μου να ήταν σαφής.
Last edited: