XRISTOS71
Member
μπράβο Νικ the greek έγραψες πάλι ...........
Απο δω το παει απο εκει το φερνει ο Traveller ολο σε αισθησιασμο το φερνει το θεμα! Κατι σε βαρβατιλα, ποδαριλα και τα σχετικα δεν εχει;
Το Παρισι ειναι τοσο ερωτικο απο μονο του, που η εκκριση διαφορων σωματικων υγρων ειναι απλως αναμενομενη.στην επόμενη ιστορία που θα γράψει για το Παρίσι...
Τελικα μπορει να γραψει κατι που να μην εμπεριεχει τορνευτα γυναικεια οπισθια; Οχι οτι ειμαι σεμνοτυφη, αλλα δεν μου κανει και τοσο κλικ το θεμα.
Α μπα δεν νομίζω.
Αλλωστε τοχουμε ξαναπεί: Μόνον ο James Bond συναγωνίζεται τον Traveller σε κατακτήσεις ανά τον κόσμο.
Ο μόνος τρόπος να ξεχάσει τα θηλυκά θα ήταν ενδεχομένως ένα τραπέζι στρωμένο με εκλεκτά εδέσματα.. βάλε και μια Βιβλία Χώρα και είσαι μέσα...
Ασε καλυτερα... Θα εχουμε διαφορα του στυλ: "ο ερωτας ξεκιναει απο το στομαχι"... σε 9 1/2 εβδομαδες παλι το βλεπω να καταληγει το θεμα....Α μπα δεν νομίζω.
Αλλωστε τοχουμε ξαναπεί: Μόνον ο James Bond συναγωνίζεται τον Traveller σε κατακτήσεις ανά τον κόσμο.
Ο μόνος τρόπος να ξεχάσει τα θηλυκά θα ήταν ενδεχομένως ένα τραπέζι στρωμένο με εκλεκτά εδέσματα.. βάλε και μια Βιβλία Χώρα και είσαι μέσα...