Δεν είχε πουλμανάκι?Φτάνοντας λοιπόν στην corniglia,κατάλαβα ότι έπρεπε να ανέβω κάποια σκαλιά προκειμένου να την δω και αυτήν...δεν βαριέσαι λέω και ξεκινάμε...1,2,3,...50.....μέχρι που διάβασα αφού γύρισα Ελλάδα 377 τελικά!!!
Δεν το έψαξα τόσο πολύ αλλά νομίζω πως όχι γιατί όσοι βγήκαμε από το τρένο ,όλοι ανεβήκαμε με τα πόδια!!!Ευχαριστούμε για την ιστορία! Και εμείς στο Riomaggiore είχαμε μείνει. Δεν είχε πουλμανάκι?
Οχι δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ακριβή αλλα σκέψου οτι εμεις είχαμε κλείσει 8 μήνες πριν αεροπορικά και ξενοδοχείο...αλλα και στα φαγητά και στα παγωτά πάλι δεν μου φάνηκαν ακριβά!!!Πολύ ωραία ιστορία Ευχαριστούμε.
Η περιοχή είναι πολύ τουριστική σας φάνηκε ακριβή?
Το 2009 που πήγαμε και εμείς δεν ήταν ακριβά με την έννοια του τουριστικού μέρους που σου παίρνουν το κεφάλι.Πολύ ωραία ιστορία Ευχαριστούμε.
Η περιοχή είναι πολύ τουριστική σας φάνηκε ακριβή?
Επειδή είναι ψαροχώρια,δεν έχουν τις γνωστές αλυσίδες φαγητών...οπότε τρως πίτσα στο χέρι,η κάποιο πανίνο,παγωτό κτλ....Ακριβά ήταν αυτα που παράγουν οι ίδιοι όπως λεμόνια για παράδειγμα και τα αναμνηστικά τους...για κανένα λόγο πάντως δεν βγαίνεις εκτός προυπολογισμού!!Το 2009 που πήγαμε και εμείς δεν ήταν ακριβά με την έννοια του τουριστικού μέρους που σου παίρνουν το κεφάλι.