• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Cinque terre

jimp

Member
Έχει και τρομερή κίνηση το Milano ομως, αν και γω προτιμώ το λεωφορείο τις περισσότερες φορές.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Δε μου λέτε η Γένοβα έχει καθόλου νυχτερινή ζωή; Εναλλακτική κατα προτίμηση... Έστω κανα άραγμα σε πλατείες...ε;ε;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δε μου λέτε η Γένοβα έχει καθόλου νυχτερινή ζωή; Εναλλακτική κατα προτίμηση... Έστω κανα άραγμα σε πλατείες...ε;ε;
Δεν το λεω μονο για σενα...αλλα φανταζομαι ξερεις οτι προκειται για μια από τις μεγαλυτερες ιταλικες πολεις, πρωτεουσα περιφερειας, με μητροπολιτκη περιοχη πανω απο 1,5 εκατ. κατοικους, σωστα?

53863-1.jpg

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Καλά αυτό από μόνο του δε λέει κάτι

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Το ταξίδι πλησιάζει απειλητικά....
Την κάρτα C.T τη βγάζουμε επιτόπου;

Επειδη θα μένουμε Γένοβα, από μετακινήσεις από/προς τα 5Τ πρέπει να κλείσουμε κάτι από εδώ ή κανονικά από εκεί όλα;

Επίσης από το Bergamo για το Μιλάνο το λεωφορείο να το κλείσουμε από εδώ; Στη Ρώμη θυμάμαι ότι αν το έκλεινες επι τόπου δε μπορούσες να πάρεις αυτό που έφευγε σε χρονικό διάστημα <~40 λεπτών ή κάπου εκεί. Ισχύει το ίδιο και για το Μιλάνο;

paefstra

Member
Κάνω τις τελευταίες κρατήσεις με τρένο και είναι φοβερή η προσφορά Bimbi Gratis για ταξίδι με παιδιά με μεγάλη έκπτωση. Οταν πήρα τρένο στη Σικελια, μου επέτρεψαν να μπω σε προηγούμενο με το ίδιο εισιτήριο. Αυτο είναι κάτι που ισχύει γενικότερα; γιατί έχω μια επιφύλαξη για την ώρα της επιστροφής και θα μου έδινε μεγαλύτερη άνεση αυτή η δυνατότητα.

paefstra

Member
Πλησιαζοντας το ταξιδι στη Γενοβα, εχω περιθωριο να δω ενα μονο παλατι. Ποιο θα ηταν το σημαντικοτερο;
Υποψιαζομαι τα Palazzi dei Rolli...

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Στη Μπολονια 2 φορες και 1 στην Ανκονα αλλαξα δρομολογιο χωρις προβλημα.Στο Μιλανο μονο που δε με δειρανε..επειδη επεμεναν οι δικοι μου ,πληρωσαμε 38 εξτρα εκαστος για 2 δρομολογια πριν!Επισημως ουδεις με κατατοπισε..φανταζομαι εχει να κανει με τη φιλευσπλαχνια του υπαλληλου και κατα ποσον ειναι σεξουαλικα ικανοποιημενος..

paefstra

Member
Ολοκληρωσα την κρατηση και επειδη ειναι το γρηγορο τρενο και με αριθμημενες θεσεις, υποψιαζομαι οτι θα πληρωσω προστιμο για να μπω σε προηγουμενο. Αν και τελικα νομιζω οτι δε θα μου χρειαστει προηγουμενο, καθως οι πτησεις που εχω κλεισει φετος το καλοκαιρι με Aegean ειναι ολες μεσημεριανες και βραδινες και παρατηρω καθυστερησεις. Αν μου κατσει καθυστερηση εστω μισης ωρας, θα παρουμε το τρενο που εκλεισα.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να περασετε τελεια!

paefstra

Member
ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να περασετε τελεια!
Ευχαριστω, αλλα δεν το βλεπω. Ο γιος μου ηδη γκρινιαζει οτι τον παω σε κατι "παλιοχωρια" ενω θελει μεγαλες πολεις...Το Τολεδο μου το χτυπαει ηδη 2 χρονια, "εκεινο το παλιοχωριο που με πηγες, ενω η Μαδριτη ηταν τελεια"

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Η Γενοβα εχει καλη ομαδα και γηπεδο..πηγαινε τον να ξεχαστει..εμενα τριανταρες κι ακομα μου τη λενε για καθε ταξιδι που εχουμε κανει...λεγεται αχαριστια..αν πηγαιναμε μονες δεν θα χανε κατι να γκρινιαζουν..χαμογελα οτι κι αν λεει και αλλαζε κουβεντα...πιανει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom