Μαρακι μην χαλαει η διαθεση σου εχου πολλοι εδω μεσα παραλείψει ή προσθεσει γραμματα και εχουν πεταξει κανονικα..εσυ αν θες παρε και τηλ να εισαι πιο σιγουρηκαλημερα!!! θα ηθελα τα φωτα σας ρε παιδια! εκλεισα εισητηριο με τη ryanair και ενω ξερω οτι πρεπει να προσεχω πολυ τα ονοματα κλπ την πατησα και εκανα λαθος! ειναι 3 οι πτησεις μ. θεσσαλονικη-τζιρονα τζιρονα-ΡωμηΡωμη-θεσσαλονικη. στις 2 τελευταιες ολα οκ! στην πρωτη ομως αντι για να γραψω MARIA στο ονομα εγραψα MARIAS ! Προσθεσα και ενα s μη χασω! και επειδη μαλλον ειμαι στραβη αλλιως δεν εξηγεται το πηρα χαμπαρι χθες π εκανα το τσεκ ιν (αφου το εκανα) και τωρα δε μπορω να το αλλαξω! πεταω τν δευτερα τί να κανω;;; μ χαλασε ολη τη διαθεση.... :-(
ενταξει μ απαντησαν στο mail μου και μ ειπαν οτι χουν ειδοποιησει το εροδρομιο για το λαθος! thanks!Μαρακι μην χαλαει η διαθεση σου εχου πολλοι εδω μεσα παραλείψει ή προσθεσει γραμματα και εχουν πεταξει κανονικα..εσυ αν θες παρε και τηλ να εισαι πιο σιγουρη
Τελικα ειχα κανει check in 14/9 . Στο πανε μου εδωσε τις θεσεις 04Ε και 04D με priority και της επιστροφης 14B και 14Α χωρις priority . Ελπιζω να βοηθησα !αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα chech in στις 14 για το πήγαινε και αν μπορούσα όταν θα ήμουν Ρώμη θα έκανα στις 19 για την επιστροφή.αλλά για να μην αγχώνεσαι κάντα και τα δύο στις 14/9.
αν έχεις την καλοσύνη όμως γράψε μας πότε έκανες τσεκ-ιν και τι θέσεις σου έδωσε.