• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Channel 4: Η ελληνική κρίση... τηλεπαιχνίδι

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
δεν είμαι σίγουρος ότι μια σύγκριση των Άγγλων χαμηλού επιπέδου με τους Έλληνες χαμηλού επιπέδου θα ήταν προς το συμφέρον μας. πολύ περισσότερο το ίδιο σκέπτομαι και για μια σύγκριση των Άγγλων υψηλού επιπέδου με τους αντίστοιχους Έλληνες υψηλού επιπέδου. Γενικά όταν το επίπεδο είναι χαμηλό και ειδικά όταν πρόκειται για trash tv καλύτερα να αποφεύγουμε τις συγκρίσεις γιατί τα δικά μας reality ίσως είναι στον πάτο

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Συγκλονιστική επιστολή Ελληνίδας στους Βρετανούς για το χυδαίο reality

Kυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια επιστολή διαμαρτυρίας την οποία φέρεται να απέστειλε στο βρετανικό κανάλι μια Ελληνίδα.

Στην επιστολή της αναφέρει:

«Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4, πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ. Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!

Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ;
Θα είχαμε πολλά να δείξουμε εκεί. Προπάντων το φέρσιμο σας όταν πίνετε όταν πάτε σε μία ξένη χώρα, ξεχνώντας βεβαίως την ευγένεια σας και τους νόμους σας. Σας σέρνουν λιπόθυμους από το ποτό στα σπίτια σας. Θα μπορούσαμε να δείξουμε επίσης, την εγκληματικότητα και τον χουλιγκανισμό που έχετε άφθονο.

Τις έννοιες οικογένεια και ηθικές αξίες που σας είναι άγνωστες και τις έχετε προ πολλού καταπατήσει. Και να μην ξεχάσω την εμμονή σας με την συνεύρεση που έχετε αναγάγει σε «εθνικό σπορ» ανάμεσα στα άτομα του ιδίου φύλου. Ειδικά το τελευταίο είναι η εθνική σας ξευτίλα παγκοσμίως. Και πριν σκεφτείτε για τα ψεύδη περί αρχαίας Ελλάδας, ανοίξτε κάποιο βιβλίο να πληροφορηθείτε περί του θέματος (από σοβαρές πηγές).

Αλλά δεν θα το κάνουμε (το ριάλιτi) και ξέρετε γιατί;
Γιατί είμαστε περήφανοι ως λαός και όχι κομπλεξικοί.
Γιατί όλα μα όλα ξεκίνησαν από αυτόν τον ιερό τόπο.
Γιατί η ιστορία μας είναι η σημαντικότερη και η πιο μακρά παγκοσμίως.
Γιατί μετράμε τους περισσότερους ήρωες καθώς και επιστήμονες από την αρχαιότητα ως σήμερα παγκοσμίως.
Γιατί εμείς σας «ξελασπώσαμε» στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και έχετε την κα Μέρκελ... καγκελάριο από την άλλη μεριά του καναλιού....
Γιατί, πολύ απλά, αν δεν υπήρχαμε εμείς το πολύ πολύ να ήσασταν ακόμα ή σε καμιά σπηλιά ή πάνω στα δέντρα. Και τέλος:
Γιατί εμείς ότι και να συμβεί θα επιβιώσουμε...!!! Και θα συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ.

Προσωπικά, δεν έχω κάτι με τη χώρα σας. Την έχω επισκεφθεί στο παρελθόν, θα την ξαναεπισκεφθώ στο μέλλον και φυσικά θα την σεβαστώ. Διότι έχω τρόπους και δεν είμαι πίθηκος όπως είστε εσείς. Εξάλλου, δεν έχω κάτι να ζηλέψω, εδώ τα έχουμε όλα. Αν δεν τα είχαμε δεν θα ασχολιόσασταν όλοι μαζί μας. Όταν κάποιος ασχολείται με «κάτι» σημαίνει ότι αυτό το «κάτι» τον καίει. Και επειδή ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει, πραγματικά χαίρομαι που δεν θα είμαι στη θέση σας στο προσεχές μέλλον.

Υ.Γ. Είναι τυχαίο που όσοι μας διασύρουν μας χρωστάνε και από κάτι;

Επί τη ευκαιρία μπορείτε να μας στείλετε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα καθώς και αρκετά χρήματα που βγάλατε ως χώρα από την έκθεση τους τόσα χρόνια..??

ΔΕΙΤΕ: Συγκλονιστική επιστολή Ελληνίδας στους Βρετανούς για το χυδαίο reality - deite sygklonistiki epistoli ellinidas stous vretanous gia to chydaio reality

liopyr

Member
Συγκλονιστικής βλακείας και ημιμάθειας η "επιστολή", συναγωνίζεται σε επίπεδο την εκπομπή που υποτίθεται πως θέλει να θίξει.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ποιο σουργελο εγραψε τουτη την επιστολη;
Αντι να κοιταμε πως θα διορθωσουμε τα δικα μας κακως κειμενα, κοιτουμε πως να την πουμε σ' αυτους που τα σατιριζουν.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Όντως συγκλονίστηκα από την επιστολή, για τους λάθος λόγους όμως :bleh:
Πιο ηλίθια επιχειρήματα δεν θα μπορούσε να φανταστεί όποιος την έγραψε!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εθνικιστικότατη,ρατσιστικότατη,μισαλλοδοξότατη,ανιστόρητη,ομοφοβική και πανηλίθια επιστολή,που αμφιβάλλω ότι όντως εστάλη στους Βρετανούς παραγωγούς.Αν πάντως εστάλη απλώς μας ξεφτίλισε χειρότερα.

Ειλικρινά λυπάμαι που τέτοιο σκουπίδι αναπαράγεται εδώ μέσα.Και ως απάντηση σε τι;
Σε μια σαχλαμάρα του Channel 4;
Δηλαδή η δημόσια έκθεση παιδιών-chef για τηλενούμερα κάνει τους επικριτές της Αγγλικής βλακείας ανώτερούς τους;Ή μήπως δεν είχαμε και οι δύο τα εξίσου σιχαμερά Big Brother και δεν ξέρω τι άλλο.

Μα καλά,ποιός ασχολείται στα σοβαρά με τα τηλεσκουπίδια ώστε να πιστεύει ότι απαντώντας τους κάνει κάτι παραπάνω από το να τους δίνει αξία;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ή μήπως δεν είχαμε και οι δύο τα εξίσου σιχαμερά Big Brother και δεν ξέρω τι άλλο.
Εδω εχουμε τα σιχαμερα δελτια ειδησεων, τα Big Brother σε πειραξαν εσενα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ένα παράδειγμα έδωσα μωρέ,που ψάχνεσαι να πιαστείς από το παραμικρό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom