giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις πληροφορίες πού να το φανταστώ!!!!!!!!!
Θα πέσει πάνω σου ο @GTS και θα σε κάψει...
Αγαπητοί συνταξιδιώτες, εγώ είμαι της θάλασσας. Το καλοκαίρι αν δεν κλείσω δίμηνο (ενίοτε και τρίμηνο) δεν βγαίνω από το νερό. Και επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι, το Πάσχα πάντα κανονίζω ένα εξωτικό ταξίδι. Μια Ταϊλάνδη, μια Καραϊβική κλπ. Φέτος είπα για Κούβα, για 2 λόγους: 1) Να προλάβω τα αμερικανάκια, μιας και άρχισαν τα πίτσι πίτσι με τον Ομπάμα και ήδη σχεδιάζουν απευθείας πτήσεις από Αμερική και 2) Να εκμεταλλευτώ την πτώση που έχει το ρούβλι, πράγμα που κάνει το αεροπορικό με Αεροφλότ να έχει 700 ευρώ από Θεσσαλονίκη, 630 από Αθήνα και 520 από Κωνσταντινούπολη.Προσωπικά στη Κούβα δε θα σπαταλούσα ούτε μια ώρα σε παραλίες.
ΚΙΚΙ, δώσε κι εσύ τα φώτα σου, γιατί μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν βλάπει. Σε ποια από τα μέρη της αρχικής μου ανάρτησης θα πρότεινες να πάω;Εχει εκπληκτικες παραλιες και ωραια γαλαζια καθαρά νερά .
@GTS, έχω πάει στο St Thomas, αλλά και Barbados, St Martin, St Lucia. Συμφωνώ ότι παίζουν φοβερές παραλίες, αλλά είπαμε, φέτος παίζει Κούβα, οπότε πρέπει τα μπάνια να γίνουν εκεί. Για να συνδυάσω την Κούβα με άλλο νησί της Καραϊβικής, νομίζω έχει μια δυσκολία, γιατί θα θέλει δύο εισόδους για Κούβα, από ότι θυμάμαι από αυτά που διάβασα στο φόρουμ.Υ.Γ. Δεν υπαρχει περιπτωση η Κουβα να χει παραλιες οπως στις Παρθενες Νησους. Καμια. Και καλω μαρτυρα υπερασπισης την πλεον ειδικο @go2dbeach