iopa22
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λας Βεγκας-Νορβηγια
Δεν είναι γκριζα .Είναι Ολοασπρη- Φωτεινοτατη- Πολυχρωμη !!!!
Το όριο των 10.000(εισαγωγή/εξαγωγή) δεν είναι ΄Ελληνικό αλλά της ΕΕ.Λογικά λοιπόν πρέπει να ισχύει ακόμη.Δεν υπάρχει λόγος να το άλλαξαν προς τα κάτω(και οι καταθέσεις επιτρέπονται,στις αναλήψεις είναι οι περιορισμοί).Καλησπερα σε ολους!
Σε περιπτωση που θελω να κανω ΕΙΣΑΓΩΓΗ συναλλαγματος στην Ελλαδα, ξερει κανεις τι ισχυει; Παραμενει το οριο των 10,000 Ευρω;
Και εφοσον καποιος ειναι κατοικος Ελλαδας, δεν εχει υποχρεωση η αρχη να ρωτησει "ποθεν εσχες", αφου καποιος δεν μπορει να εξαγει περισσοτερα απο 2,000 Ευρω οταν εξερχεται απο την Ελλαδα;
Λοιπόν εμένα σε κάποιες σελίδες μου το δέχεται το paypal, σε άλλες όχι. Έκλεισα μια πεζοπορία και όλα καλά, αλλά σε κάποιες προσπάθειες να ψωνίσω ρούχα τόσο από ελληνικές, όσο και από ξένες εταιρείες δεν! Να διευκρινίσω ότι το έχω συνδέσει με την πιστωτική μου, όχι με το λογαριασμό τραπέζης.Άσχετο με τα ταξίδια αλλά μήπως έκανε κάποιος αγορά με paypal; Μπορώ να αγοράσω από ebay και να πληρώσω με paypal (αξία 110 ευρώ); Ευχαριστώ!
Και γω σε σύνδεση με πιστωτική το έχω.. Αλλά το σκέφτομαι να κάνω αγορά από ebay γιατί μετά μπορεί να μη με αφήνει να πληρώσω..Λοιπόν εμένα σε κάποιες σελίδες μου το δέχεται το paypal, σε άλλες όχι. Έκλεισα μια πεζοπορία και όλα καλά, αλλά σε κάποιες προσπάθειες να ψωνίσω ρούχα τόσο από ελληνικές, όσο και από ξένες εταιρείες δεν! Να διευκρινίσω ότι το έχω συνδέσει με την πιστωτική μου, όχι με το λογαριασμό τραπέζης.
Δοκιμάζεις και βλέπεις. Αν δεν σε αφήσει δεν θα χρεωθείς.Και γω σε σύνδεση με πιστωτική το έχω.. Αλλά το σκέφτομαι να κάνω αγορά από ebay γιατί μετά μπορεί να μη με αφήνει να πληρώσω..
H αγορά ειδών ένδυσης και υπόδυσης δεν επιτρέπεται προς το παρόν από ιστοσελίδες του εξωτερικού ασχέτως paypal ή όχι. Υπάρχει σαν επίσημη εξαίρεση από τις συναλλαγές που έχουν ανακοινωθεί μέσω των τραπεζών.Λοιπόν εμένα σε κάποιες σελίδες μου το δέχεται το paypal, σε άλλες όχι. Έκλεισα μια πεζοπορία και όλα καλά, αλλά σε κάποιες προσπάθειες να ψωνίσω ρούχα τόσο από ελληνικές, όσο και από ξένες εταιρείες δεν! Να διευκρινίσω ότι το έχω συνδέσει με την πιστωτική μου, όχι με το λογαριασμό τραπέζης.
Έχω κάνει αγορές μέσω ebay με paypal, αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις όπως ένδυση, υπόδηση, έργα τέχνης, κάποια ηλεκτρονικά κ.λ.π.Άσχετο με τα ταξίδια αλλά μήπως έκανε κάποιος αγορά με paypal; Μπορώ να αγοράσω από ebay και να πληρώσω με paypal (αξία 110 ευρώ); Ευχαριστώ!
Δε θα χρεωθώ αλλά δεν ακυρώνεται η συναλλαγη και ο έμπορος μπορεί να μου βάλει αρνητική κριτική..Δοκιμάζεις και βλέπεις. Αν δεν σε αφήσει δεν θα χρεωθείς.
Για ένδυση ήταν οπότε δε δοκιμάζω.. έχουν πει κάτι για το πότε θα αλλάξει αυτό;Έχω κάνει αγορές μέσω ebay με paypal, αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις όπως ένδυση, υπόδηση, έργα τέχνης, κάποια ηλεκτρονικά κ.λ.π.
Oχι ακομα δυστυχως και δεν καταλαβαινω τον λογο που το εξαιρουν αυτοΔε θα χρεωθώ αλλά δεν ακυρώνεται η συναλλαγη και ο έμπορος μπορεί να μου βάλει αρνητική κριτική..
Για ένδυση ήταν οπότε δε δοκιμάζω.. έχουν πει κάτι για το πότε θα αλλάξει αυτό;