ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ναι ολο το σόιΗ πεθερά σε περιμένει;
Θα με ξεναγήσουν
Ναι ολο το σόιΗ πεθερά σε περιμένει;
Κι εγώ στην Πολωνία δεν κατάφερα να κάνω ανάληψη με κάρτα της Εθνικής, βέβαια έκανα μόνο μια προσπάθεια. Ενώ με την χρεωστική της άλφα τράβηξα χρήματα με την πρώτη.Μήπως κάποιος άλλος έχει παρόμοια εμπειρία με κάρτα της Εθνικής;
Του συζύγου; ουάου!!Εχω αποστολή jimp ( πάω στη γενέτειρα του συζύγου )
Μαλλον διαβασες μεχρι ενα σημειο....2000 ειναι το οριο,τωρα.οι φημολογιες περι μεταφορας μετρητων προς το εξωτερικο με οριο 1000 e είναι απλα ράδιο αρβλύλα, έτσι??
Κλεινεις κανονικα,με airtickets,petas...με την ελληνικη σου καρτα και για οπουδηποτε...ποια είναι η κατασταση που επικρατεί με την aitickets για την αγορα εισιτηριων με χρεωστικη για αεροπορικες που δεν εχουν βαση εντος Ελλαδας???
Αυτο δεν μπορεις να το κανεις....ωστόσο μπορώ να κανω καταθεση απο ελληνικη τραπεζα προς αγγλικη στον λογαριασμο της και αν ναι με τι οριο??
Προσωπικά έκλεισα εισιτήρια με ryan air με χρεωστική Eurobank mastercard πριν καν βγει η ανακοίνωση ότι επιτρέπεται η χρήση καρτών για αεροπορικά, ξενοδοχεία κτλ. (μερικές μέρες πριν την ανακοίνωση- είχα ρωτήσει και εδώ μερικές σελίδες πιο πίσω). Τελικά όλα καλά η κράτηση έγινε και αφαιρέθηκε και το ποσό από την κάρτα και πλέον είμαι σίγουρος αφού είχα ρωτήσει ryan - eurobank.Καταρχάς εδώ και μερικούς μήνες βρίσκομαι Γερμανία, έχω χρεωστική mastercard της Eurobank και φυσικά αντιμετωπίζω και εδώ το ίδιο βάσανο με τις αναλήψεις κτλ!
Εδώ και 2 βδομάδες έχω κλείσει εισιτήριο με την ryan για ελλάδα, με την κάρτα που προανέφερα..η κράτηση έχει γίνει επιτυχώς, έχοντας λάβει το mail επιβεβαίωσης και χωρίς να έχω λαβει καποιο mail ακύρωσης.
Απορία 1) Το τελευταίο διάστημα όσοι ταξιδέψατε με ryan και η αγορά εισιτήριων έγινε μέσω χρεωστικής εν τέλη αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα??
Eντάξει αφού μπορώ να κάνω τα κουμάντα με την δική μου κάρτα μικρό το κακό να μην μπορείς κάνεις κατάθεση σε ξένο λογαρισαμό. Καλύτερα να δοκιμάσω όσο βρίσκομα ακόμα Γερμανία, ώστε αν έχω πρόβλημα.. να προσπαθήσω να καταθέσω στης φίλης μου από Γερμανική τράπεζα.Μαλλον διαβασες μεχρι ενα σημειο....2000 ειναι το οριο,τωρα.
Κλεινεις κανονικα,με airtickets,petas...με την ελληνικη σου καρτα και για οπουδηποτε...
Αυτο δεν μπορεις να το κανεις....
Σε μενα πριν 25 μερες η χρεωστικη αλφα εβγαζε κανονικα το ημερησιο οριο και την χρησιμοποιουσα για μικρο αγορες το ιδιο και η χρεωστικη της εθνικης.Προχθες με την αλφα δεν με αφησε να κανω 2 αγορες με φυσικη παρουσια και τελικα μπορεσα με της εθνικης. Στο ιδιο καταστημα αλλο ατομο της παρεας μπορεσε και αγορασε με ιδια χρεωστικη της αλφα. Αργοτερα με της εθνικης εβγαλα 40 ευρω χωρις προβλημα. Γενικα μπερδεμα αλλα στο τελος βγαινει ακρη.Μήπως κάποιος άλλος έχει παρόμοια εμπειρία με κάρτα της Εθνικής;