Μιλαει για το οριο των καρτων σου το οποιο εχει ορισει η τραπεζα και εχεις αποδεχθει και εσυ.
Καλησπέρα και καλως ήρθες!Καλησπέρα, δηλαδή δεν μπορούμε να πάρουμε καθόλου μετρητά στο εξωτερικό; Εγω που δεν έχω καμία κάρτα πέραν χρωστικής στην ουσία δεν μπορώ να φύγω αν δεν βγάλω πιστωτική;
Αυτό που λες αναφέρεται στο άρθρο 4. Το άρθρο 5 διάβασε που θεωρητικά το αναιρεί στο κομμάτι των ταξιδίων. Πρέπει να δεις λίγο τι παίζει με το συνάλλαγμα για αυτές τις χώρες!Στη σημερινή εφημερίδα της Βουλής αναφέρει αυτό : Ή μεταφορά κεφαλαίων ή μετρητών στο εξωτερικό απαγορεύεται με κάθε τρόπο.
Καλώς σας βρήκα Θα πάω Μπανγκόκ. Έχω κλείσει τα εισητήρια από τον Απρίλιο και μαζεψα με αίμα 2300 για να έχω μαζί.
Στη σημερινή εφημερίδα της Βουλής αναφέρει αυτό : Ή μεταφορά κεφαλαίων ή μετρητών στο εξωτερικό απαγορεύεται με κάθε τρόπο.
http://news.in.gr/files/1/2015/pnp2.pdfΠροφανώς μεταφορά εννούν την μεταφορά κεφαλαίων σε τράπεζα εξωτερικού.
Μπορεις,αλλα μονο οταν πας εκει...Επειδη εχω μπερδευτει..τωρα θα μπορουμε να χρησημοποιησουμε την πιστωτικη γ ενοικιαση αυτοκινητου στο εξωτερικο..;; Η με την χρηση χρεωστικης..;; Ενα απο τα δυο