jimp
Member
Θα μας διαβάσει κανένας και θα νομίζει πως ζούμε σε άλλο κόσμο αλλά θα ρωτήσω, βγάζουμε κανονικά χωρίς πρόβλημα στο εξωτερικό ή και εκεί μέχρι 60 ευρώ την ημέρα;
Όχι ....λεφτά δεν βγαίνουν προς τα έξω (λεφτά που θα γίνουν απαιτητά απο μαγαζιά του εξωτερικού που τυχόν κάποιος πάει να ψωνίσει)....δηλαδή χρήση καρτών έξω δεν γίνεται, ούτε αγορές μέσω ιντερνετ (απο έξω πάντα)...τουλάχιστον αυτό λέγανε μόλις τώρα στο ΣΚΑΙ...Θα μας διαβάσει κανένας και θα νομίζει πως ζούμε σε άλλο κόσμο αλλά θα ρωτήσω, βγάζουμε κανονικά χωρίς πρόβλημα στο εξωτερικό ή και εκεί μέχρι 60 ευρώ την ημέρα;
Δεν λέω ν'άγοράσω ας από κάποιο κατάστημα του εξωτερικου αλλά να είμαι διακοπές και να θέλω να βγάλω λεφτά. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε;Όχι ....λεφτά δεν βγαίνουν προς τα έξω (λεφτά που θα γίνουν απαιτητά απο μαγαζιά του εξωτερικού που τυχόν κάποιος πάει να ψωνίσει)....δηλαδή χρήση καρτών έξω δεν γίνεται, ούτε αγορές μέσω ιντερνετ (απο έξω πάντα)...τουλάχιστον αυτό λέγανε μόλις τώρα στο ΣΚΑΙ...
Ναι..Δηλαδή οποίος είναι τώρα στο εξωτερικό και θέλει να πληρώσει με ελληνική πιστωτική , έχει πρόβλημα ,
και όχι..Δεν λέω ν'άγοράσω ας από κάποιο κατάστημα του εξωτερικου αλλά να είμαι διακοπές και να θέλω να βγάλω λεφτά. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε;
Το πολύ-πολύ τα 60.Από οποιαδήποτε Ελληνική κάρτα(πιστωτική,χρεωστική,cash card).΄Ετσι φαίνεται τουλάχιστον.Δεν λέω ν'άγοράσω ας από κάποιο κατάστημα του εξωτερικου αλλά να είμαι διακοπές και να θέλω να βγάλω λεφτά. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε;
μονο ηλεκτρονικα καταστηματα που εχουν λογαριασμο σε ελληνικη τραπεζα...Οπως και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κάρτες για αγορές μέσω ιντερνετ από σάιτ που εδρεύουν στο εξωτερικό.