fotast
Member
Δεν ακούσθηκε κάτι για αυτό.Και εγώ λέω να το εφαρμόσω(μετά από χρόνια που πλήρωνα όλο το ποσό) και θα το δούμε στην πράξη.Πόσο να είναι ο τόκος για ένα μήνα και για μερικά εκατοστάρικα;Βαριέμαι να υπολογίσω....Aν δεν χειροτερεύσουν τα πράγματα (και αναγκαστούμε να ακυρώσουμε το ταξίδι) θα πάρουμε μετρητά μαζί. Είχα κρατήσει κάποια μετρητά για να πληρώσω την πιστωτική κάρτα και τώρα που ξέσπασε όλο αυτό θα τα κρατήσω. Ελπίζω αν πληρώσω μόνο την ελάχιστη καταβολή να μην βάλουν τόκους (λόγω των κλειστών τραπεζών).. Ξέρει κανείς;
Στην φετεινή κράτηση δεν έβαλες κάρτα σαν εγγύηση;Μόνον με την επιλογή μετρητά στον τρόπο πληρωμής το δέχθηκε;οταν εκανα κρατηση παντως ειχε επιλογη τον τροπο πληρωμης και ειχα βαλει μετρητα, γιατι περυσι ειχα ενα θεματακι στην μαλαισια οπου μου ειχαν στειλει mail μια μερα πριν οτι δεν δεχοταν την καρτα μου , δε ξερω για ποιον λογο, και ψαχνομουν να βγαλω απο ατμ και κει δυσκολευτηκα αλλα τα καταφερα . φαινεται οτι για καποιον λογο γινονται ολα αφου φετος αποφασισαμε να πληρωσουμε μετρητα . ευτυχως τα κλεισαμε πριν τις εξελιξεις
Μύλος δηλαδή...Δεν υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση..Εξαρτάται από την τράπεζα ίσως..Και να πείς ότι είναι πολλές...τέσσερις μείνανε όλες και όλες....Για Ελλάδα σήμερα (με δύο διαφορετικές κάρτες) συγγενικό μου πρόσωπο προσπάθησε να κάνει αγορές. Και με τις δύο είχε κάνει πριν ανάληψη μετρητών. Η μία δεν έγινε δεκτή και η άλλη έγινε. Της εθνικής απορρίφθηκε. Και η υπάλληλος είπε ότι έχει ξανασυμβεί το ίδιο αυτές τις μέρες με κάρτες Εθνικής, να μην γίνονται δεκτές....
Το ίδιο έπαθε προχτές γνωστή μου, που τυγχάνει να βρισκόταν και πίσω μου στο ΑΤΜ.Όλοι τραβήξαμε κανονικά ενώ αυτή που είχε ήδη κάνει την ίδια μέρα αγορές με την ίδια κάρτα (της Α αυτή τη φορά) δεν μπόρεσε να τραβήξει.
Last edited by a moderator: