• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

cancun η cartagena?

giannis777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σιγκαπούρη, Μαλαισία
καλημερα ειναι το πρωτο μου post και θα ηθελα γνωμες την παρασκευη πεταμε για νεα υορκη θα μεινουμε εκει 6 νυχτες και μετα λεμε cancun η cartagena οποιαδηποτε γνωμη δεκτη.ριξτε γνωμες και ιδεες και για αλλους προορισμους....ευχαριστω.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
cartagena δεν εχω παει . δεν ξερω.
αλλα Κανκουν αν δεν σε ενοχλουν τα σουπερ ξενοδοχεια, το ενα διπλα στο αλλο, τοτε ειναι οκ.
εξαραται πως το φανταζεσαι

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
δώσε περιγραφή προσωπικότητας για να σου πουμε.
τι σου αρέσει,τι προτιμάς στα ταξίδια σου τι μπύρα πίνεις..
παντως η δικη μου δεν ταυτίστηκε με το κανκούν και βγήκα διαταραγμένη!!

giannis777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σιγκαπούρη, Μαλαισία
δώσε περιγραφή προσωπικότητας για να σου πουμε.
τι σου αρέσει,τι προτιμάς στα ταξίδια σου τι μπύρα πίνεις..
παντως η δικη μου δεν ταυτίστηκε με το κανκούν και βγήκα διαταραγμένη!!
μεχρι τωρα ημουν fan τις ασιας αλλα λογω shoping τις συζυγου παμε νεα υορκη οσο για προσωπικότητα η γυναικα μου λεει διαταραγμενη εγω λεω οκ τι να σου πω..στα ταξίδια μου αρεσουν τα παντα αρκει να βλεπω νεα πραγματα μπυρα fisher.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
μεχρι τωρα ημουν fan τις ασιας αλλα λογω shoping τις συζυγου παμε νεα υορκη οσο για προσωπικότητα η γυναικα μου λεει διαταραγμενη εγω λεω οκ τι να σου πω..στα ταξίδια μου αρεσουν τα παντα αρκει να βλεπω νεα πραγματα μπυρα fisher.
ολος ο κόσμος ειναι όμορφος!!
μοιράσου με την γυναίκα σου τους προορισμούς που αγαπάτε..
τι να σου πω η καρδιά μου χτυπα μονο για την ασία,
το κανκούν καλό ειναι για δύο μέρες ..θα σας εντυπωσιάσει..

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δε μας δινεις βασικες πληροφοριες για να βοηθησουμε. Μας λες για 6 νυχτες στη ΝΥ και για το 2ο κομματι του ταξιδιου που μας ρωτας δε μας λες ποσες νυχτες εχεις. Επισης οταν λες Κανκουν εννοεις να μεινετε εκει? Γιατι υπαρχουν διαμαντακια μολις λιγο νοτιοτερα ή ακομα και απεναντι (βλεπε ισλα Μουχέρες) που ουδεμια σχεση εχουν με το αρχιτεκτονικο συνονθυλευμα του Κανκουν.

giannis777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σιγκαπούρη, Μαλαισία
Δε μας δινεις βασικες πληροφοριες για να βοηθησουμε. Μας λες για 6 νυχτες στη ΝΥ και για το 2ο κομματι του ταξιδιου που μας ρωτας δε μας λες ποσες νυχτες εχεις. Επισης οταν λες Κανκουν εννοεις να μεινετε εκει? Γιατι υπαρχουν διαμαντακια μολις λιγο νοτιοτερα ή ακομα και απεναντι (βλεπε ισλα Μουχέρες) που ουδεμια σχεση εχουν με το αρχιτεκτονικο συνονθυλευμα του Κανκουν.
καταρχας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας εκτος νεας υορκυς εxουμε 10 μερες.ναι στο κανκουν λεμε να μεινουμε.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καταρχας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας εκτος νεας υορκυς εxουμε 10 μερες.ναι στο κανκουν λεμε να μεινουμε.
Λοιπόν...
έχετε 10 μερούλες στην διαθεση σας εκτός NY τέλεια!!
στοιχηματίζω οτι σε δύο μέρες θα ξενερώσετε στο cancun..
είστε ήδη στην επαρχία Yukatan τι υπέροχο και ποσα εχετε να δείτε..
ανακαλύψτε τους μάγια και τις πυραμίδες τους..μεσα σε άγριες ζούγκλες!!
Τσιμπάτε απο ένα πρακτορείο πακέτο και τραβάτε να δείτε τους αρχαιολογικούς χώρους της επαρχίας.. έτσι ζαλισμένοι που θα είστε απο τους ουρανοξύστες,θα σας έρθει κουτί..
προσοχή το cancun ειναι πανάκριβο και αμερικανοκρατούμενο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα