Φιλε jimmys κι εγω αυτο εκανα.Υστερα απο υποδειξη καποιου συμφορουμητη αγορασα απο τον Δημητριαδη την σκηνη space της TERRA με 160 ευρω.Απιθανη.Με 10 χρονια εμπειρια σε ελευθερο καμπιγκ,τα τελευταια χρονια δινω κατι παραπανω και περνω σκηνες TERRA.Μπορει να στιχιζουν σχεδον διπλασια απο τις σκηνες των Σουπερ Μαρκετ αλλα εχουν ποιοτητα.
αντε ρε...καλολιωτη να ειναιΦιλε jimmys κι εγω αυτο εκανα.Υστερα απο υποδειξη καποιου συμφορουμητη αγορασα απο τον Δημητριαδη την σκηνη space της TERRA με 160 ευρω.Απιθανη.
Από Μιλάνο πήγαινε στο Λουγκάνο από εκεί Thun και Βέρνη , μετά στο Montreux και στη Λοζάννη ( αν σου περισσεύει χρόνος κάνε και μπρος πίσω στη Γενεύη ) από εκεί μέσο Neuchatel στη Λουκέρνη ( στο σημείο αυτό αν δεν είχες πάει θα σου πρότεινα Ζυρίχη και Schaffhausen στους καταρράχτες και το Stein am Rein ) από εκεί Vaduz , Chur και Sankt Moritz .Φεύγοντας μέσω Martinsbruk και Nauders πηγαίνεις Innsbruck και ……..μια διαδρομή περίπου 1100 χιλιομέτρων ..Εκεινο που θα παρακαλουσα οποιον νομιζει πως αξιζει και ξερει φυσικα,ειναι να μου υποδειξει πια διαδρομη αξιζει να περασω την Ελβετια.Ποια ειναι η πιο μαγευτικη διαδρομη?Ευχαριστω.
Σ ευχαριστω πολυ.αντε ρε...καλολιωτη να ειναι
Σ ευχαριστω πολυ.
Νασαι καλα φιλαρακο,σ ευχαριστω για τον χρονο και τον κοπο σουΑπό Μιλάνο πήγαινε στο Λουγκάνο από εκεί Thun και Βέρνη , μετά στο Montreux και στη Λοζάννη ( αν σου περισσεύει χρόνος κάνε και μπρος πίσω στη Γενεύη ) από εκεί μέσο Neuchatel στη Λουκέρνη ( στο σημείο αυτό αν δεν είχες πάει θα σου πρότεινα Ζυρίχη και Schaffhausen στους καταρράχτες και το Stein am Rein ) από εκεί Vaduz , Chur και Sankt Moritz .Φεύγοντας μέσω Martinsbruk και Nauders πηγαίνεις Innsbruck και ……..μια διαδρομή περίπου 1100 χιλιομέτρων .
Ένα camping στης κυκλάδες που σίγουρα πληροί όλες αυτές της προϋποθέσεις , είναι το camping της Μήλου .καλημέρα σε όλους
έχει κάποιος να προτείνει μήπως κανένα καλό camping
(κυρίως κυκλάδες) που να είναι καθαρό,να έχει νεολαία
και να έχει και bungalows μέσα στο camping,γιατί κάποιοι από την παρέα
δεν την παλεύουν σε σκηνή!
ευχαριστώ πολύ
Αθηνα εμεις ειχαμε τροχοσπιτο οταν ειμουν μικρη και εμενα ολο το καλοκαιρι μεσα, ητε ημασταν εκδρομη, ητε ηταν κατω απο το σπιτι μας! Ηταν πραγματικα τελεια. Μετα που μεγαλωσαμε και δεν ακολουθουσαμε τους γονεις ο μπαμπας μου το πουλησε και μετετρεψε την καροτσα του αγροτικου του σε τροχοσπιτο, γι αυτον και την μαμα μου.αληθεια εχετε τροχοσπιτο?για μενα ειναι ονειρο ζωης πρωτα να παρω τροχοσπιτο και μετα σπιτι
Στο camping Coralli στην Σέριφο έχει και bungalows. Είχα μείνει εκεί το 2001 και ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Έχει πολύ φυσική σκιά για να στήσεις από κάτω, καθαρές τουαλέτες και χώρος, η παραλία είναι στα 20μέτρα και το λιμάνι 5λεπτά περπάτημα. Όταν είχα πάει δίπλα ακριβώς είχε ανοίξει ένα pool bar (δεν είμαι μεγάλος fan αλλά τότε δεν είχε καθόλου κόσμο και ήταν chill out). Επίσης μέσα στο camping υπάρχει ένας χώρος με καρέκλες/τραπέζια που γενικά αράζεις και γνωρίζεις κόσμο (πολύ σημαντικό αυτό κατά τη γνώμη μου). Από τότε βέβαια δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει αλλά ακόμα το ακούω να συζητιέται, οπότε δεν πιστεύω να χάλασε.καλημέρα σε όλους
έχει κάποιος να προτείνει μήπως κανένα καλό camping
(κυρίως κυκλάδες) που να είναι καθαρό,να έχει νεολαία
και να έχει και bungalows μέσα στο camping,γιατί κάποιοι από την παρέα
δεν την παλεύουν σε σκηνή!
ευχαριστώ πολύ