mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
και πίστευα ότι είμαι εγώ πολύ οργανωτική! μετά από αυτά που διαβάζω αναθεωρώ!
Τώρα θα σε δώσω ελαφρώς, αλλά κι εγώ περιμένω κατηγορία στη Gallery για να τις ανεβάσω Μέχρι τότε δεν έχει συνέχειαΩραίος!!!!
Περιμένω εικόνες από Yosemite!!
Ναι, το περιμένω κι εγώ από το μέσο Αμερικάνο που έχει "πάει κολέγιο". Αλλά από τους υπόλοιπους, περιμένω κάτι ανάλογο του να ρωτάς το μέσο Έλληνα κατά πού πέφτει το Μπελίζ....Ωραία τα λες Taver. Γνώριμα για μένα τα μέρη ως τώρα, περιμένω συνέχεια και roadtrip!
Μόνη ένσταση είναι για το αν οι Αμερικάνοι γνωρίζουν την Ελλάδα. Ίσως να μην είναι ικανοί να στη δείξουν στο χάρτη (εδώ πολλοί δεν μπορούν να δείξουν το Ohio) αλλά την γνωρίζουν. Πολύ συχνά γνωρίζω Αμερικάνους που έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα άλλους που στο πανεπιστήμιο έχουν μελετήσει Έλληνες φιλοσόφους ακόμα και κάποιους που είχαν διδαχθεί ελληνικά και φυσικά αυτούς που την ξέρουν για τα αρχαία και τα νησιά! Δώστους λίγο credit παραπάνω. Άλλωστε δεν ήσουν και σε κανένα τελευταίο χωριό του νότου!
υγ. Οι φωτογραφίες σου στην gallery προδίδουν τις επόμενες μέρες!
Άλλοι ρυθμοί, καλύτερη ποιότητα ζωής, άλλος αέρας. Αλλά σημαντικά πιο μικρή πόλη από τη ΝΥ (ούτε μισό εκατομμύριο κάτοικοι δεν είναι), οπότε αυτά δικαιολογούνται. Είναι ίσως η ΝΥ της δύσης, η πόλη με τους πιο "ανοιχτόμυαλους" Αμερικανούς, μαζί με τη ΝΥ... Ναι, μάλλον είναι πόλη για να ζείς, αλλά και η ΝΥ εμένα δε θα με χάλαγεΠολύ ενδιαφέρων προορισμός Κώστα, αναμένουμε τη συνέχεια...εγώ έχω ακούσει και καταλάβει ότι το SF είναι εκπληκτική πόλη να ζεις...καλύτερη ίσως και από τη ΝΥ σαν πόλη! Τι λέτε εσείς τα αμερικανάκια?
Δεν είναι έτσι, το κάνεις να φαίνεται χωριό!! Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο δήμος του SF έχει 800.000 κατοίκους ενώ μαζί με τους γύρω δήμους (φαντάζομαι περιλαμβάνει και Oakland και Berkley), στην Metropolitan area δηλαδή, ξεπερνάνε τα 4 εκατομμύρια.Άλλοι ρυθμοί, καλύτερη ποιότητα ζωής, άλλος αέρας. Αλλά σημαντικά πιο μικρή πόλη από τη ΝΥ (ούτε μισό εκατομμύριο κάτοικοι δεν είναι), οπότε αυτά δικαιολογούνται.
Σε περιμένω στο Portland να σου αλλάξω γνώμη.η πόλη με τους πιο "ανοιχτόμυαλους" Αμερικανούς, μαζί με τη ΝΥ... Ναι, μάλλον είναι πόλη για να ζείς
Όπως τα λέει ο taver. Το πρόβλημα στο SF με τους αστέγους είναι τεράστιο. Λίγο ο καλός καιρός που αντλεί πολλούς περιπλανώμενους, λίγο τα ανοιχτά μυαλά και η γενναιοδωρία των κατοίκων του έχουν σαν αποτέλεσμα την υψηλή συγκέντρωση αστέγων στο κέντρο της πόλης. Ο πιο σημαντικός όμως λόγος είναι η απόφαση του Ronald Reagan πρώτα ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια και έπειτα ως πρόεδρος, να κλείσει τα περισσότερα ψυχιατρεία και να πετάξει στο δρόμο χιλιάδες ανθρώπους που δεν μπορούσαν να ζήσουν μόνοι τους και επιπλέον να κάνει σημαντικές περικοπές στην κοινωνική πρόνοια αφήνοντας ακόμα περισσότερους χαμηλόμισθους και ανέργους στο έλεος της τύχης τους. Τα αποτελέσματα των αποφάσεων αυτών είναι ορατά μέχρι και σήμερα. Το κληροδότημα του Reagan που λέμε...Αλλά υπάρχουν και τα άσχημα. Υπάρχουν π.χ. άστεγοι κλπ κι εδώ. Στην περιοχή του δημαρχείου, π.χ., και στο γειτονικό "tenderloin", μετά το τέλος της business day βλέπεις μόνο άστεγους και μεθυσμένους στους δρόμους - και πολλούς από αυτούς.
Μου αρεσει παρα πολυ η οργανωση σου! Εισαι χειροτερος απο μενα! Μπραβο! Περιμενω τη συνεχεια!!
Αδελφέ ...με ψάρωσες ...με την οργάνωσή σου!!! Συγχαρητήρια!!!
Σας Ευχαριστώ όλους.και πίστευα ότι είμαι εγώ πολύ οργανωτική! μετά από αυτά που διαβάζω αναθεωρώ!
Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο...Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια στο Yosemite! Παντως κατι ηξεραν που σε εβαλαν φωτογραφο..πολυ ωραιες φωτος
Ναι, μιλάει κι ο Mr. 2455 . Απ' ότι φαίνεται, την ίδια δουλεία κάνεις κι εσύ, απλά εγώ το έγραψα κιόλαςΕγώ πάλι δε νομίζω ότι ήμασταν και πάρα πολύ οργανωμένοι... Έχω κάνει και πολύ πιο οργανωμένα ταξίδια