• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

buenos aires- santiago

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
παιδια εχει κανει κανείς σας μπουενος εως σαντιάγο χιλή με λεωφορειο ή με αλλο μέσο?
ξερετε ποσος χρονος χρειάζεται και τι τιμες παιζουν ? και πως κλεινει καποιος εισιτηριο?

Christian

Member
παιδια εχει κανει κανείς σας μπουενος εως σαντιάγο χιλή με λεωφορειο ή με αλλο μέσο?
ξερετε ποσος χρονος χρειάζεται και τι τιμες παιζουν ? και πως κλεινει καποιος εισιτηριο?
Τα ΚΤΕΛ της Χιλής και του Περού έχουν πολύ καλές τιμές και είναι άψογα οργανωμένα,ενώ της Βολιβίας έχουν μόνο καλές τιμές:rolleyes:.Για τα ΚΤΕΛ της Αργεντινής δεν έχω άποψη γιατί το Buenos ήταν ο τελικός μου προορισμός.
Χωρίς να έχω κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο δηλ. Buenos-Santiago,υπολογίζω να χρειάζονται 13 με 14 ώρες δρόμο,το λιγότερο 2 ώρες στα σύνορα και φυσικά να υπολογίσεις και τις στάσεις που είναι μισάωρες, που πάνω απο δυο δεν νομίζω να είναι.
Η τιμή των εισητηρίων πάνω κάτω πρέπει να είναι γύρω στα 60 euro για τη θέση semi-cama και 90 euro για τη θέση cama.
Ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις εισιτήριο είναι .....επι τόπου,πάντα έχουν θέσεις:)

Traveller

Member
Η τιμή των εισητηρίων πάνω κάτω πρέπει να είναι γύρω στα 60 euro για τη θέση semi-cama και 90 euro για τη θέση cama.
Αν μιλάμε για 90€ τότε το αεροπλάνο είναι μονόδρομος... γλιτώνεις ταλαιπορία, χρήμα και μέρες... εκτός βέβαια αν αποζητάς την περιπέτεια στα βουνά των Άνδεων οπότε πάω πάσο...

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
σας ευχαριστώ όλους!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657