• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Booking. com

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ιταλία/Γαλλία/Ισπανία έχουν 10% ΦΠΑ στα ξενοδοχεία, η Γερμανία 7% και τα εισόδηματα τους είναι σημαντικά μεγαλύτερα των Ελλήνων. Αν θέλετε να παραμυθιάζεστε συνεχίστε

paefstra

Member
Σας δινουν ξεκαθαρο μηνυμα να πηγαινετε (οπως κανουμε χρονια τωρα) μονο μονο στο εξωτερικο διακοπες να μην ενοχλειτε τη βαρια βιομηχανια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ιταλία/Γαλλία/Ισπανία έχουν 10% ΦΠΑ στα ξενοδοχεία, η Γερμανία 7% και τα εισόδηματα τους είναι σημαντικά μεγαλύτερα των Ελλήνων. Αν θέλετε να παραμυθιάζεστε συνεχίστε
Δε λεει κατι μονο το φπα. Η λιστα φορων εξω ειναι πολυ μακρυτερη : δημοτικος φορος στα υψη, νερο/ρευμα πολλαπλασια τιμη και φοροι, φορος απορριματων, φορος τηλεορασης (!!) και και. Δεν εχει νοημα η συγκριση γενικα αλλων φορων που υπαρχουν εκει κι εδω οχι. Μενουμε στο τακκ που εδω ειναι πολυ πολυ χαμηλοτερο απο αλλου και γνωμη μου στα πολυτελη καταλυματα πρεπει να αυξηθει κι αλλο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σας δινουν ξεκαθαρο μηνυμα να πηγαινετε (οπως κανουμε χρονια τωρα) μονο μονο στο εξωτερικο διακοπες να μην ενοχλειτε τη βαρια βιομηχανια.
Ακριβως. Ακους εκει 2€ φοροι/ βραδυ! Ολοι εξω.
(Κρατηση μου Booking, 2 βραδια Γαλλια)

IMG_1082.jpeg

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν πήγαιναν οι Έλληνες διακοπές στο εξωτερικό δεν θα ερήμωναν τα περιφερειακά αεροδρόμια το χειμώνα, ούτε θα ήταν τα πάντα κλεισμένα στη χώρα τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς ο Έλληνας έχει σταματήσει να πηγαίνει πολυήμερες διακοπές και επαναπαύεται σε 3-4 τριήμερα το χρόνο. Και αυτά σε όσο το δυνατόν φθηνότερους προορισμούς. Πολλές φορές το εξωτερικό βγαίνει φθηνότερο.

paefstra

Member
Δυστυχώς ο Έλληνας έχει σταματήσει να πηγαίνει πολυήμερες διακοπές και επαναπαύεται σε 3-4 τριήμερα το χρόνο. Και αυτά σε όσο το δυνατόν φθηνότερους προορισμούς. Πολλές φορές το εξωτερικό βγαίνει φθηνότερο.
Πολυημερες? Πασοκ εχουμε? Μια χαρα ειναι τα 3ημερα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δε λεει κατι μονο το φπα. Η λιστα φορων εξω ειναι πολυ μακρυτερη : δημοτικος φορος στα υψη, νερο/ρευμα πολλαπλασια τιμη και φοροι, φορος απορριματων, φορος τηλεορασης (!!) και και. Δεν εχει νοημα η συγκριση γενικα αλλων φορων που υπαρχουν εκει κι εδω οχι. Μενουμε στο τακκ που εδω ειναι πολυ πολυ χαμηλοτερο απο αλλου και γνωμη μου στα πολυτελη καταλυματα πρεπει να αυξηθει κι αλλο.
Ποιος από τους φόρους που ανέφερες δεν υπάρχει εδώ; Ρεύμα/νερό ο πεθερός μου στην Επιχείρηση του στο κέντρο του Παρισιού πληρώνει αρκετά λιγότερα από αυτά που πληρώνω εγώ (αναλογικά για χρήση/τετραγωνικά) στα καταλύματα. Άμα δεν γνωρίζεις μην μιλάς.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ποιος από τους φόρους που ανέφερες δεν υπάρχει εδώ; Ρεύμα/νερό ο πεθερός μου στην Επιχείρηση του στο κέντρο του Παρισιού πληρώνει αρκετά λιγότερα από αυτά που πληρώνω εγώ (αναλογικά για χρήση/τετραγωνικά) στα καταλύματα. Άμα δεν γνωρίζεις μην μιλάς.
Τηλεοραση; Απορριματα; Αυτα υπαρχουν ως ξεχωριστοι φοροι κ μιλαμε για εκατονταδες €/δωματιο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τηλεοραση; Απορριματα; Αυτα υπαρχουν ως ξεχωριστοι φοροι κ μιλαμε για εκατονταδες €/δωματιο.
Στην Ελλάδα δεν είναι εκατοντάδες ευρώ αλλά πληρώνεις και δικαιώματα και ΕΡΤ και συνδρομητικά(που εντάξει αυτό δεν είναι φόρος αλλά πληρώνεις ένα τέλος 10% επί της συνδρομής που και αυτό φόρος είναι). Για τα απορρίμματα πληρώνεις 0,5% επί των ακαθάριστων εσόδων και τώρα αυξήθηκε στο 0,75%, και να τα μάζευαν κιόλας...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.728
Μέλη
39.468
Νεότερο μέλος
polmyt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom