• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Bonjour & Χαιρετε!

Επόμενο Ταξίδι
Μονακό
Ταξίδι-Όνειρο
Παρισι
Ονομαζομαι Αναστασια κ ειμαι 27 ετων.
Λατρευω τα ταξιδια κ θα ειχα κανει αρκετα αν μου το επετρεπαν τα οικονομικα μου.
Εχω επισκεφθει πανεμορφα μερη της Ελλαδας ειδικα τον χειμωνα (ειμαι του βουνου).... Αγαπημενο μου μερος η Λιμνη Πλαστηρα.
Απο εξωτερικο εχω βρεθει 2 φορες στην Τυνησια, η οποια δεν προσφερει κατι το εξωπραγματικο αλλα ειναι οικονομικος προορισμος. Ειδα ζεστους κ φιλοξενους ανθρωπους κ κρατησα κ καποια φιλια με ενα ντοπιο ζευγαρι.
Ονειρεμενο ταξιδι για εμενα, οσο κ να σας φαινεται περιεργο, ειναι το Παρισι...
Στο οποιο δεν εχω παει ακομα. Το αφηνω για οταν βρω την καταλληλη παρεα που επιβαλλει το Παρισι να εχεις....

Χαιρομαι ιδιαιτερα που υπαρχει αυτο το site κ μπορω να παρω πολλες πληροφοριες κ να ανταλλαξω αποψεις...:D

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες Αναστασία και σου εύχομαι να βρεις γρήγορα την κατάλληλη παρέα ώστε να πραγματοποιήσεις το ονειρομένο ταξίδι στο Παρίσι.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αναστασία καλωσήρθες και καλά ταξίδια! Μην το καθυστερείς με την παρέα, γιατί το Παρίσι είναι φανταστικό!!!

Επόμενο Ταξίδι
Μονακό
Ταξίδι-Όνειρο
Παρισι
Αναστασία καλωσήρθες και καλά ταξίδια! Μην το καθυστερείς με την παρέα, γιατί το Παρίσι είναι φανταστικό!!!
Ξυσε κ εσυ τις πληγες μου!!!
Συνεργαζομουν με μια κυρια στο Παρισι (ελληνιδα) η οποια ειχε πολλα λεφτα. Με ειχε καλεσει απειρες φορες να με φιλοξενησει στο σπιτι της, στο οποιο ειχε οικιακες βοηθους, και θα μου διεθετε κ τον οδηγο της να με πηγαινει οπου ηθελα...
Δυστυχως ηταν αρκετα μεγαλη σε ηλικια κ τελικα απεβιωσε, χωρις να προλαβω να δω το Παρισι με αυτες τις χλιδατες "παροχες" :(

skoumpi

Member
Ξυσε κ εσυ τις πληγες μου!!!
Συνεργαζομουν με μια κυρια στο Παρισι (ελληνιδα) η οποια ειχε πολλα λεφτα. Με ειχε καλεσει απειρες φορες να με φιλοξενησει στο σπιτι της, στο οποιο ειχε οικιακες βοηθους, και θα μου διεθετε κ τον οδηγο της να με πηγαινει οπου ηθελα...
Δυστυχως ηταν αρκετα μεγαλη σε ηλικια κ τελικα απεβιωσε, χωρις να προλαβω να δω το Παρισι με αυτες τις χλιδατες "παροχες" :(
Κρίμα για τη συνεργάτη σου.... αλλα δεν πειράζει εσυ να εισαι και καλα και θα το δεις το Παρίσι οπως εμεις οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί!!!!:lol:
Καλώς ορισες και απο μένα!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αναστασία καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Οσο για το ταξίδι σου -όνειρο στο Παρίσι σε καταλαβαίνω!!το Παρίσι είναι όνειρο-φαντασία πριν το επισκεφθείς και γίνεται κόλλημα-μανία αφού το επισκεφθείς και μετά:haha:....
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την παρέα που περιμένεις....σίγουρα είναι πολύ καλύτερα να μοιρασθείς τις χαρές που θα σου δώσει ένα τέτοιο ταξίδι με μια καλή παρέα αλλά πρόσεξε μην μείνεις με το όνειρο...όσο περιμένεις να φανεί:rolleyes:...,σκέψου και την επιλογή του να μπείς απλά σ ενα γκρούπ (αν δε θέλεις να το τολμήσεις τελείως μόνη)και να πας...δεν είναι κακό,έχει τα πλήν αλλά εχει και τα συν,αφού ούτως η άλλως μετά κάποια στιγμή θα ξαναπάς,νάσαι σίγουρη...
Καλά να περνά και καλό καλοκαίρι!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
πολύ σωστά έγραψε η romantic, πλην του γκρουπ.

πήγαινε μόνη.....αλλά που έχω γράψει ότι στο Παρίσι δεν αισθάνεται κανείς μόνος;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αναστασία καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Οσο για το ταξίδι σου -όνειρο στο Παρίσι σε καταλαβαίνω!!το Παρίσι είναι όνειρο-φαντασία πριν το επισκεφθείς και γίνεται κόλλημα-μανία αφού το επισκεφθείς και μετά:haha:....
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την παρέα που περιμένεις....σίγουρα είναι πολύ καλύτερα να μοιρασθείς τις χαρές που θα σου δώσει ένα τέτοιο ταξίδι με μια καλή παρέα αλλά πρόσεξε μην μείνεις με το όνειρο...όσο περιμένεις να φανεί:rolleyes:...,σκέψου και την επιλογή του να μπείς απλά σ ενα γκρούπ (αν δε θέλεις να το τολμήσεις τελείως μόνη)και να πας...δεν είναι κακό,έχει τα πλήν αλλά εχει και τα συν,αφού ούτως η άλλως μετά κάποια στιγμή θα ξαναπάς,νάσαι σίγουρη...
Καλά να περνά και καλό καλοκαίρι!
Που λες Romantic εχω και γω μια φιλεναδα που λεει ακριβως το ιδιο.Χρυση την κανω να παμε στο Παρισι αλλα λεει οτι θελει να παει μονο με την καταλληλη παρεα -αμορε ,ειδαλλως δεν θα της φαινεται το ιδιο.

Αναστασακι καλως ηρθες στα μερη μας.Εγω σου ευχομαι να πας Παρισι συντομα και με την καταλληλοτερη !!! παρεα.

Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Που λες Romantic εχω και γω μια φιλεναδα που λεει ακριβως το ιδιο.Χρυση την κανω να παμε στο Παρισι αλλα λεει οτι θελει να παει μονο με την καταλληλη παρεα -αμορε ,ειδαλλως δεν θα της φαινεται το ιδιο.

Αναστασακι καλως ηρθες στα μερη μας.Εγω σου ευχομαι να πας Παρισι συντομα και με την καταλληλοτερη !!! παρεα.
Επ, είμαι κι εγω εδώ για Παρίσι!
Καταρχάς, καλώς μας βρήκες anastasia-mino! Όσο για το ταξίδι στο Παρίσι, καλό είναι , δε λέω, να έχεις μια πιο "ιδιαίτερη" παρέα, αλλά πίστεψέ με, αυτή η πόλη γίνεται "εμπειρία" με όποιον κι αν πας...εγω έχω πάει ήδη μια φορά με μια αγαπημένη φίλη, περάσαμε φανταστικά και τώρα...περιμένω την επόμενη ευκαιρία να ξαναπάω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom