• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Πληροφορίες για Μαλαισία

Bennour

New Member
Καλησπέρα σας για ακόμη μια φορά , αποφάσισα να κάνω ένα ακόμη ταξίδι στην Ασία και χρειάζομαι τις γνώσεις σας ! Θα πάω Μαλαισια από 10-27 Δεκεμβρίου και δεν ξέρω πως να διαχωρίσω τις μέρες έτσι ώστε να μην βαρεθούμε θα ταξιδέψω με τον αγόρι μου και τις μαμάδες μας . Σκέφτομαι τουλάχιστον 3 νύχτες στο ΚΛ και σκέφτομαι για malacca ,Cameron δεν είμαι σίγουρη για Genting , θα ήθελα Langkawi , Penang και koh Lipe αλλά από την έρευνα που έκανα οι πόλεις malacca Cameron Και Genting δεν είναι για πάνω από μια μέρα και δεν ξέρω που άλλου να πάμε καθώς η άλλη πλευρά της χώρας είναι βροχερή .help

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα σας για ακόμη μια φορά , αποφάσισα να κάνω ένα ακόμη ταξίδι στην Ασία και χρειάζομαι τις γνώσεις σας ! Θα πάω Μαλαισια από 10-27 Δεκεμβρίου και δεν ξέρω πως να διαχωρίσω τις μέρες έτσι ώστε να μην βαρεθούμε θα ταξιδέψω με τον αγόρι μου και τις μαμάδες μας . Σκέφτομαι τουλάχιστον 3 νύχτες στο ΚΛ και σκέφτομαι για malacca ,Cameron δεν είμαι σίγουρη για Genting , θα ήθελα Langkawi , Penang και koh Lipe αλλά από την έρευνα που έκανα οι πόλεις malacca Cameron Και Genting δεν είναι για πάνω από μια μέρα και δεν ξέρω που άλλου να πάμε καθώς η άλλη πλευρά της χώρας είναι βροχερή .help
μπήγες τελικά ;;

Popeto

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν
Καλησπέρα! Θα επισκεπτώ την Μαλαισία αρχές Φεβρουαρίου για δυο εβδομάδες. Οι πτήσεις είναι στη Κουάλα Λουμπούρ,έπειτα λέω να επισκεπτώ το νησί Penang για το Thaipusam festival,στη συνέχεια δεν μπορώ να αποφασίσω! έχετε να προτείνετε κάποιο νησί εκτός των πόλεων? Οι μετακινήσεις με τις συγκοινωνίες είναι εύκολες? Οποια συμβουλή δεκτή!

poised

Member
Αν θες να παραμείνεις σε νησιά είναι πολύ εύκολο το Langkawi, υπάρχει ένα φέρι που το κάνει απ' ευθείας από την θάλασσα κάποιες φορές τη βδομάδα αλλά μπορεί να είναι ταλαιπωρία τόσες ώρες, αλλιώς οδικώς (απέναντι butterworth με φέρι, λεωφορείο και ξανά φέρι).

Εναλλακτικά perhentian από την απέναντι πλευρά, το οποίο δε ξέρω πως είναι σήμερα. Παλιά είχε μία δύσκολη και μάλλον επικίνδυνη μεταφορά με ταχύπλοο, μιλάμε για τραυματισμούς, δισκοκοίλες όχι αστεία, ελάχιστες σοβαρές υποδομές (πχ ρεύμα με γεννήτρια κάποιες ώρες μόνο, aircondition σε ένα μόνο ξενοδοχείο αν δεν άλλαξε κάτι), περπάτημα από το ένα σημείο στο άλλο και λίγες επιλογές για φαγητό. Λόγω αυτού μάζευε και ανάλογο κόσμο και έτσι μπορεί να περάσεις εξαιρετικά καλά ή εξαιρετικά χάλια.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να δεις γενικά είναι ο καιρός τον Φλεβάρη. Νομίζω είναι πριν ή αρχή περιόδου στα ανατολικά οπότε μπορεί να είναι πολλά κλειστά, αλλά εκτός αυτού όπου και να είσαι αν συμπέσεις με το σεληνιακό νέο έτος της σινικής φιλοσοφίας (κίνα, βιετνάμ, κορέα, κλπ) μπορεί να γίνεται χαμός από γκρουπ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.678
Μέλη
39.421
Νεότερο μέλος
Σμάρω

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom