martiniskiss
Member
στα Τaxes/Fees εχει φορο αεροδρομιου και Security fee. αυτο τι ειναι δε το ηξερα.. φορο αεροδρομιου ηξερα μονο..
Κάνε κλικ στο 8.ΑΠΟΣΚΕΥΕΣΠαιδιά καλημέρα!Δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να βάλω επιλογή για βαλίτσα. Αν βάλω για μία βαλίτσα, μου βγάζει 20 ευρώ χρέωση. Αν δεν βάλω πρέπει να έχω μόνο την χειραποσκευή???Και αυτή πόσα κιλά?Γράφει μόνο διαστάσεις. Προσπαθώ να βρω τους όρους και δεν τους βρίσκω!!Στην easy τουλάχιστον καταλαβαίνεις τι σου γίνεται!Βέβαια είναι και η πρώτη φορά που θα κλείσω εισιτήριο με αυτήν την αεροπορική. Παρακαλώ για τα φώτα σας αν γνωρίζει κανείς!
Στα e-mail όντως ή αργούν να απαντήσουν ή δεν απαντούν καθόλου. Δοκίμασε στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο side της εταιρείας. Εγώ όσες φορές πήρα απήντησαν.Μάλιστα στο τηλέφωνο που εμφανίζουν επικοινωνία γαι Ελλάδα υπάρχει κοπέλα που μιλάει ελληνικά.παιδια χαιρεται,
ειχα κρατηση με τη συγκεκριμενη εταιρια για Λονδινο - θεσσαλονικη στις 10/02 και η πτηση ακυρωθηκε 2 μερες πριν την αναχωρηση.
απο τοτε τους ψαχνω για να παρω πισω τα χρηματα μου αλλα ουτε στα τηλεφωνα απαντανε ουτε στα μειλ.
μπορει κανεις να μου πει τι μπορω να κανω?
η πτηση της επιστροφης που ειχα κλεισει για 2 μερες μετα εγινε κανονικα.
ευχαριστω