Προσφορά BF για αεροπορικά εισιτήρια τον μισό Δεκέμβριο και 15 μέρες των Ιανουαριο;;;δεν θα με χάλαγε καθόλου.
ας ελπίσουμε ότι θα δώσει περισσότερα μίλια.
Ισχύει αυτό που λες ....αλλά Προσπαθώ από τις 7:00 να κλείσω ένα εισιτήριο έκανα πολλή ώρα στη σελίδα τους σε άσχετη ημερομηνία σε τέσσερις μήνες και η τιμή έχει ανέβει πιο ακριβά απ' ότι ήταν πριν 10 μέρες.....Μουφα έκπτωσηστην Αιγαίου μπορεί να μην το δείχνει ακόμα αλλά η προσφορά πρέπει να είναι 30% σε όλες τι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς στην οικονομική. τη μπίζνες δεν την έχει πειράξει καθόλου.
κοίταξα τις πτήσεις που με ενδιαφέρουν και έχει κατεβάσει τισ τιμές. δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό.
περίμενα περισσότερο.
έβγαλα τα δικά μου άνετα χρησιμοποιώντας και το κουπόνι για δωρεάν συνεπιβάτη για Λισσαβόνα της πριμιουμ. και η έκπτωση ήταν πραγματική στο 30% κάτω γιατί παρακολουθούσα τις τιμές, συν το δωρεάν εισιτήριο.Προσφορά BF για αεροπορικά εισιτήρια τον μισό Δεκέμβριο και 15 μέρες των Ιανουαριο;;;
Εντάξει....
Ισχύει αυτό που λες ....αλλά Προσπαθώ από τις 7:00 να κλείσω ένα εισιτήριο έκανα πολλή ώρα στη σελίδα τους σε άσχετη ημερομηνία σε τέσσερις μήνες και η τιμή έχει ανέβει πιο ακριβά απ' ότι ήταν πριν 10 μέρες.....Μουφα έκπτωση
@paefstra Τα Accor δεν εκαναν κινηση φετος?Ειδες κατι που δεν είδα?Edit: για τις πρωτες 5 νυχτες μαξ δινει διπλο award για συγκεντρωση διανυκτερευσεων. Εγω ηδη αλλαξα μια κρατηση για να παρω το award. Περιλαμβανει και το Πασχα του 22.
Κ εγώ βιάστηκα να χαρώ νομίζοντας ότι θα μου χάριζαν την επιστροφή αλλά λέει ότι ισχύει μόνο αν έχεις συνεπιβάτη (κλαψ κ εμείς οι σόλο τι θα κάνουμε)??H Ryanair γράφει δώρο μία με αγορά μίας (φαντάζομαι ότι εννοεί θέσης). Αν ισχύει αυτό, το αφεντικό τρελάθηκε!
BOGOF
περνάμε καλύτερα από όλους και ας μας κοστίζει κατιτίς παραπάνω.Κ εγώ βιάστηκα να χαρώ νομίζοντας ότι θα μου χάριζαν την επιστροφή αλλά λέει ότι ισχύει μόνο αν έχεις συνεπιβάτη (κλαψ κ εμείς οι σόλο τι θα κάνουμε)??
Ναι ισχύει. Μόνο για σήμερα, όχι για όλους τους προορισμούς και για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Με την αγορά ενός εισιτηρίου δώρο ένα ακόμη.Και αν κάνεις κλικ πάνω στο πινακάκι της προσφοράς σου παρουσιάζει μια δυνατότητα που μπορείς πολύ εύκολα να εξερευνήσεις ποιοι είναι αυτοί οι προορισμοί για ποιες ημέρες υπάρχουν διαθέσιμες οι πτήσεις και σε ποιες τιμές. Όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις σελίδα. Εκτός και αν θέλεις να δεις τις ώρες των πτήσεων οπότε εκεί αλλάζεις σελίδα.H Ryanair γράφει δώρο μία με αγορά μίας (φαντάζομαι ότι εννοεί θέσης). Αν ισχύει αυτό, το αφεντικό τρελάθηκε!
BOGOF
Πηρες οτι λεει η facebook διαφημιση? ×6?έβγαλα τα δικά μου άνετα χρησιμοποιώντας και το κουπόνι για δωρεάν συνεπιβάτη για Λισσαβόνα της πριμιουμ. και η έκπτωση ήταν πραγματική στο 30% κάτω γιατί παρακολουθούσα τις τιμές, συν το δωρεάν εισιτήριο.