Η ryanair ξεκινάει 22/11 .. η aegean έβγαλε τώρα μια προσφορά έως 22/11 , οπότε υποθέτω πως και αυτή κάτι θα βγάλει εκείνη την μερα..Εχει βγει καμία προσφορά για Black Friday σε αεροπορικά ή είναι ακόμα νωρις;
Stay tunedΕχει βγει καμία προσφορά για Black Friday σε αεροπορικά ή είναι ακόμα νωρις;
Νομίζω ότι δεν μπορεί κάθε προσφορά να ισχύει για τα πάντα όλα...Για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι;Δεν ισχυει για ολα τα καταλλυματα ..... παρακουλουθω πανω απο 1 μηνα καταλυμματα σε συγκεκριμενη πολη και η τιμη ειναι ακριβως η ιδια και προς τα πανω!!!
κοιταζω πανω απο μηνα για την Ζυριχη διαστημα 14 μερες πριν το Πασχα...το πιο αξιοπρπες οικονομικο ξενοδοχειο ενω ηταν στα 700 ευρω για το ιδιο διαστημα μου το δινει με τις ιδιες παροχες 840 ευρω η Booking!Νομίζω ότι δεν μπορεί κάθε προσφορά να ισχύει για τα πάντα όλα...Για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι;
Μπορει να βαλουν 5 ευρω για Αυστρια αφου δεν θα προτιμησουν να κοψουν την πτηση.Αναρωτιέμαι ποιες μπορεί να είναι οι εξωπραγματικές προσφορές καθώς έχει βγάλει ήδη με 20€ πάνε έλα για αρκετούς προορισμούς τους προηγούμενους μήνες. Θα μας πληρώσουν κιόλας μήπως;