jpsih
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Στην προσφορα x100 ηταν και Apple προιοντα μεσα ή οχι?
Δεν κάνω λάθος, κάτι άλλο θα είχε παίξει και φυσικά δεν αμφισβητώ το τι λες, άπλα δεν υπήρχε το 20% επιπλέον από την άλφα τότε.Κάνεις λάθος. Ταυτόχρονα έτρεχε το 20% επιπλέον πόντους που εδινε η Alpha σε όλους τους μεγάλους συνεργατες.
Μιλάμε για τέλος Φλεβάρη 2024 (24.02.2024).
Πήρε κινητό ο σύζυγος 1.500 € με την bonus visa που έχω και βρέθηκα την επόμενη μέρα με 174.000 πόντους! Μάλιστα φάνηκαν άμεσα στο λογαριασμό μου γιατί ήταν οριζόντια η ενέργεια του Κώτσου.
Το έχω αναφέρει πολλάκις στο σχετικό νήμα.
Ήταν η αφορμή για να εκδώσω την Aegean Premium Visa άμεσα γιατί μέχρι τότε δεν ασχολιόμουν με συγκέντρωση μιλίων και δεν με ενδιέφερε καθόλου το θέμα...
Ναι.Στην προσφορα x100 ηταν και Apple προιοντα μεσα ή οχι?
Του Φεβρουαρίου που ψώνισα εγώ ναιΣτην προσφορα x100 ηταν και Apple προιοντα μεσα ή οχι?
Κάνεις λάθος. Ταυτόχρονα έτρεχε το 20% επιπλέον πόντους που εδινε η Alpha σε όλους τους μεγάλους συνεργατες.
Μα γιατί χαλάτε τις καρδιές σας, μια αναδρομή στο ιστορικό των μιλιών σας και του bonus app θα σας δείξει ακριβώς τι ισχύει. ΚαιΔεν κάνω λάθος, κάτι άλλο θα είχε παίξει και φυσικά δεν αμφισβητώ το τι λες, άπλα δεν υπήρχε το 20% επιπλέον από την άλφα τότε.
Σε κάποια φάση που έτρεξε το 100x πόντων, υπήρχε και προσωποποιημένη προωθητική ενέργεια που ήδη έτρεχε για αρκετούς πελάτες της ALPHA για 20x πόντους. Εσείς οι τυχεροί είχατε πάρει τότε 116x πόντους συνδυαστικά. Φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι, το είχα επισημάνει και τότε.Κάνεις λάθος. Ταυτόχρονα έτρεχε το 20% επιπλέον πόντους που εδινε η Alpha σε όλους τους μεγάλους συνεργατες.
Το είχαμε αναφέρει τότε και στο σχετικό νήμα. Μιλούσαν και άλλοι για επιπλέον πόντους που μπήκαν πέρα απο το 1Χ100. Λες να ανήκα στους τυχερούς και πήρα τους επιπλέον πόντους; Ίσως...Σε κάποια φάση που έτρεξε το 100x πόντων, υπήρχε και προσωποποιημένη προωθητική ενέργεια που ήδη έτρεχε για αρκετούς πελάτες της ALPHA για 20x πόντους. Εσείς οι τυχεροί είχατε πάρει τότε 116x πόντους συνδυαστικά. Φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι, το είχα επισημάνει και τότε.