maria91
Member
Ας με βοηθησει καποιος κ ας ειμαι οφ τοπικ...αν κλεισω φλεξ ή κομφορτ φλεξ με ετζιαν κ θελω αργοτερα να ακυρωσω η ιδια την πτηση μου,εχω δικαιωμα σε επιστροφη χρηματων και οχι credit??
Ειναι 4ημερο festival προσφορων. Οπότε καθε μερα αναμενεται κατι καινουριο. Τωρα τι μπορει να εχει μετα απο τη σημερινή προσφορα, αγνωστο... Φανταζομαι θα μπορουσε να ειναι προσφορα σε μιλια, 1+1 εισιτηρια, προσφορα σε travel packages ή προσφορά σε aegean pass κλπ κλπημερα 1η γραφει ,τωρα τι εννοει...
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος! Είναι πολύ δελεαστικές οι τιμές και θέλω να κλείσω. Λόγω δουλειάς πάντα κλείνουμε τελευταία στιγμή δυστυχώς! 🥲Ας με βοηθησει καποιος κ ας ειμαι οφ τοπικ...αν κλεισω φλεξ ή κομφορτ φλεξ με ετζιαν κ θελω αργοτερα να ακυρωσω η ιδια την πτηση μου,εχω δικαιωμα σε επιστροφη χρηματων και οχι credit??
Στους όρους περιγράφει τι και πως. Πατάς εκεί δίπλα στο μικρό θαυμαστικό και σου γράφει.Κι εγώ θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος! Είναι πολύ δελεαστικές οι τιμές και θέλω να κλείσω. Λόγω δουλειάς πάντα κλείνουμε τελευταία στιγμή δυστυχώς! 🥲
Μπορεις να ακυρωσεις και επιστρεφεται το ποσό μείον 45 ευρω που ειναι η χρεωση της ακυρωσης. Και για τις 2 κατηγοριες. Εκτος απο περιπτωση no-show σε flex οποτε δεν επιστρεφεται η αξια του ναυλου (θα πρεπει να ακυρωσεις εκ των προτερων).Κι εγώ θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος! Είναι πολύ δελεαστικές οι τιμές και θέλω να κλείσω. Λόγω δουλειάς πάντα κλείνουμε τελευταία στιγμή δυστυχώς! 🥲