ναι θυμαμαι, εμεις θα νοικιάσουμε αυτοκινητο για Santa Margherita, κλπ για να μεινουμε στις 5 terre 3 μερες και μετα 1 μερα Μιλάνο και επιστροφη. Γένοβα έχω μείνει πολύ παλιά για δουλειά, ναι οορφη είναι, αλλα δεν ξέρω αν προλάβουμε. Οι ακτες εχουντ τοσο ενδιαφέρον.....
Οχι, ενα θα πω. Ο γιος μου μετα απο 3 χρονια ακομη θυμαται το μαγαζι. Ηταν και η πρωτη του φορα στην Ιταλια, ετσι βαπτιστηκε στο γνησιο φαι. Τωρα καθε 2 χρονια Ιταλια ζηταει.Cavour 21 για την καλυτερη μακαροναδα πεστο που θα φας ποτε σου.
Η @paefstra ξερει
Έτσι είναι άμα μεγαλώνεις παιδιά με αξίες.Οχι, ενα θα πω. Ο γιος μου μετα απο 3 χρονια ακομη θυμαται το μαγαζι. Ηταν και η πρωτη του φορα στην Ιταλια, ετσι βαπτιστηκε στο γνησιο φαι. Τωρα καθε 2 χρονια Ιταλια ζηταει.
Το Μπαρι Κερκυρα με πλοιο δεν ειναι τιποτε. Η Ιταλια προσφερει εναλλακτικες για να επιστρεψει κανεις Ελλαδα., ακομη κι αν ακυρωθουν πτησεις. Το καλοκαιρι ειχα κλεισει εναλλακτικα ειστηρια με πλοιο, σε περιπτωση που δεν γινοταν πτηση επιστροφης, τα οποια ακυρωσα πριν το ταξιδι και επιστραφηκαν τα χρηματα.5 ευρω Κερκυρα Παλερμο Ιουλιο, μονη διαδρομη.... φανταζομαι θα παω... και ας μεινω εκει.... χαχα
Το πρόβλημα είναι πως θα φτάσεις στο Μπάρι από το Παλέρμο που χάνεις 1 ημερα και αρκετά ευρώ στα τρένα - λεωφορεία. Πας με 5 ευρώ κ στο τέλος γυρνάς με 200Το Μπαρι Κερκυρα με πλοιο δεν ειναι τιποτε. Η Ιταλια προσφερει εναλλακτικες για να επιστρεψει κανεις Ελλαδα., ακομη κι αν ακυρωθουν πτησεις. Το καλοκαιρι ειχα κλεισει εναλλακτικα ειστηρια με πλοιο, σε περιπτωση που δεν γινοταν πτηση επιστροφης, τα οποια ακυρωσα πριν το ταξιδι και επιστραφηκαν τα χρηματα.
Μα ακριβως αυτη ειναι η ευελιξια του 5ευρου, ειδικα εν καιρω covid. Δεν ειναι το θεμα-για μενα, τουλαχιστον- να βγει τζαμπα το ταξιδι, αλλα να εχεις διαθεσιμες ακομη και τις ακριβοτερες η πιο επωδυνες επιλογες αν ολα πανε στραβα εκεινη την περιοδο. Τιποτε δεν ειναι πιθανο να τσουλησει ηρεμα και φθηνα τετοιες περιοδους.Το πρόβλημα είναι πως θα φτάσεις στο Μπάρι από το Παλέρμο που χάνεις 1 ημερα και αρκετά ευρώ στα τρένα - λεωφορεία. Πας με 5 ευρώ κ στο τέλος γυρνάς με 200