• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Bild:Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αχ τη Λινδο βρηκανε να βαλουνε ...μαλλον δε διαβαζουν το παραλιογκρουπ μας:haha:

alma

Member
Όντως έχουμε και ωραιότερες(αν και αγαπώ πολύ τη Λίνδο).Έχουμε τόσες πολλές και ποικιλόμορφες παραλίες που οι καημένοι μπερδεύονται και δεν ξέρουν ποιά να πρωτοδιαλέξουν.:haha:

Αν και είναι και θέμα γούστου.Εμένα ας πούμε το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα δεν είναι απο τις αγαπημένες μου,αν και είναι ωραία παραλία.Ίσως και επειδή γενικά προτιμώ το Αιγαίο.:bleh:

hypatia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Southern Italy
Ταξίδι-Όνειρο
Σεράγεβο, Λίβανος, Περού
Καλά. Οι άκυροι της Bild ξαναχτύπησαν. :cool:
Πετύχανε διάνα της πιο όμορφες Ελληνικές!!!;)
Μια χαρά παραλίες είναι κι αυτες αλλά κατα κοινή ομολογία δεν είναι και οι καλύτερες. Ακόμα και της Τουρκίας (που την "πλειοδοτούν" κιολας τρομάρα τους με 4 παραλίες) άκυρες μου φαίνονται.
Για το Oludeniz (νομιζω η μια είναι απο κει) να το καταλάβω. Έχει μια ομορφιά. Αλλά οι υπόλοιπες? Τη Βοϊδοκοιλιά την ξέρουν? Μάλλον όχι γιατί ειναι άκυροι και μου θέλουν και λίστες. Όσοι Γερμανοί έχουν έρθει Ελλάδα και ξέρουν θα τους κοροϊδεύουν!
Γενικά η λίστα δεν είναι άξια λόγου.

ΥΓ. Αν προσθέσουμε και την Αγία Νάπα πάντως ισοφαρίζουμε τις Τουρκικοευροπαϊκές-έλεος:).

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom