tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Μηπως η Sotiroula τελικα ειναι παραλογη και ειναι εκει το προβλημα;
Δεν ειμαι παράλογη! Και λυπάμαι που έβγαλες, αυτό το συμπέρασμα, αλλα ίσως να φταίω και εγώ! Παντως δεν νομίζω ότι καποιος ο οποίος προσπαθεί, ψαχνει, ζηταει βοήθεια και ίσως ενθουσιάζεται λίγο παραπάνω, ειναι παράλογος. Ελεος!!Μηπως η Sotiroula τελικα ειναι παραλογη και ειναι εκει το προβλημα;
Όλε!!! Τα καταφέραμεΤο ψαχνω παιδιά, με πεισατε! Ακυρωνεται τσαμπα το hoteli, οποτε ακομα ψαχνουμε!
ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες, νομίζω ότι το θέμα δεν εξαντλείται, αν χρειαστω κατι, ξερω ότι όλοι έχετε καλες προθεσεις να βοηθησετε!
Ελαααα τωρα...... Τι Crown Plaza ???? Θες να ζησεις το κλιμα της Νεας Υορκης ??? Μενεις εδωωωωωωωΌλε!!! Τα καταφέραμε
Πάμε τώρα να σου βρούμε ένα σωστό χοτέλ σε σωστό μέρος
Για δες το crowne plazza:
Booking.com: ξενοδοχείο Crowne Plaza Times Square, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. - 1920 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Μερσι αγαπητε μου ... Και διπλα στο Madison Square Park , και διπλα στο Flatiron και φυσικα λιγους δρομους μακρια απο το Empire state buildingκαι αυτό που προτείνει πιο πάνω η Ευαγγελία είναι σε τέλειο μέρος!!!
Δεν μου περασε καν απο το μυαλο κατι τετοιο, ουτε εβγαλα κανενα συμπερασμα. Ερωτηση εκανα θελοντας να βοηθησω στην κοινη προσπαθεια των συμφορουμιτων να σε μεταπεισουν να ακυρωσεις και να κλεισεις ξενοδοχειο στο Μανχαταν... Χαιρομαι παντως που σε πειραξε, ειλικρινα!Δεν ειμαι παράλογη! Και λυπάμαι που έβγαλες, αυτό το συμπέρασμα, αλλα ίσως να φταίω και εγώ! Παντως δεν νομίζω ότι καποιος ο οποίος προσπαθεί, ψαχνει, ζηταει βοήθεια και ίσως ενθουσιάζεται λίγο παραπάνω, ειναι παράλογος. Ελεος!!
Βρε σαδιστή!Χαιρομαι παντως που σε πειραξε, ειλικρινα!