Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Όταν λες "φτηνό" ξενοδοχείο τι εννοείς; μέχρι πόσα λεφτά τη βραδιά το δίκλινο;
εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω αφεντικο..οταν πας αμερικη για 15 μερες σημαινει οτι το εχεις κανονισει και διαθετεις πολλα λεφτα..ειναι δυνατον να ψαχνεις για χοστελ και φτηνες λυσεις στο μανχαταν?Όταν λες "φτηνό" ξενοδοχείο τι εννοείς; μέχρι πόσα λεφτά τη βραδιά το δίκλινο;
Εγώ δε θα τόκανα, αλλά αφού έτσι θέλει να το κάνει, περί ορέξεως....εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω αφεντικο..οταν πας αμερικη για 15 μερες σημαινει οτι το εχεις κανονισει και διαθετεις πολλα λεφτα..ειναι δυνατον να ψαχνεις για χοστελ και φτηνες λυσεις στο μανχαταν?
οταν αναφερει οτι θελει να το συνδιασει με λος αντζελες και μπαχαμες και μαιαμι?
ειληκρινα δεν καταλαβαινω.οχι πειτε μου εχω αδικο?
Ορίστε το θέμα, διάβασέ το, τα έχουμε πεί όλα μα όλα:ρε παιδεσ για να μην ανοιξω αλλο θεμα με το εστα παιζει ρολο ποτε να το κανω ¨δηλ εγω πεταω 2/12 μπορω να το κανω απο τωρα γιατι μου ειπαν(φιμεσ) θελει καμια 60 πριν φυγεισ (ολα τα αλλα ειναι οκ )
Δε χρειάζεται να βιαστείς να το κάνεις τώρα όμως, άσε να περάσει και ο Οκτώβρης. Μες το Νεόμβρη μια χαρά είναι, μην τρώς άδικα τα 2 χρόνια που ισχύει.ok το διαβασα ισχυ για 2 χρονια απο την ημερα που γινεται
ναι απλα εχω ακουσει και ενα σεναριο δεν ξερω αν ειναι ραδιο αρβυλα ο αλλοσ ολα καλα εφτασε airport jfk και δεν τον αφησαν να κανει εισοδο (τομ χανσ και ετσι)Δε χρειάζεται να βιαστείς να το κάνεις τώρα όμως, άσε να περάσει και ο Οκτώβρης. Μες το Νεόμβρη μια χαρά είναι, μην τρώς άδικα τα 2 χρόνια που ισχύει.
κι ομως στο 6ο μηνυμα η κοπελα το αναφερει.οτι ενδιαφερεται για χοστελ.Εγώ δε θα τόκανα, αλλά αφού έτσι θέλει να το κάνει, περί ορέξεως....
Δε βλέπω πάντως να λέει πουθενά για hostel στο 1ο μήνυμα, γι'αυτό και εγώ ρώτησα πόσα λεφτά θέλει να δίνει τη βραδιά, για να ψάξω να βρω κάτι.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!Εγώ δε θα τόκανα, αλλά αφού έτσι θέλει να το κάνει, περί ορέξεως....
Δε βλέπω πάντως να λέει πουθενά για hostel στο 1ο μήνυμα, γι'αυτό και εγώ ρώτησα πόσα λεφτά θέλει να δίνει τη βραδιά, για να ψάξω να βρω κάτι.
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑ HOSTEL. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ DECENT , ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?κι ομως στο 6ο μηνυμα η κοπελα το αναφερει.οτι ενδιαφερεται για χοστελ.
δηλαδη σε 15 μερες θα χαλασει το λιγοτερο 3-4 χιλ και θελει να πανε μπαχαμες και λος αντζελες αλλα θελουν να κανουν οικονομια στα ξενοδοχεια.εμενα δεν μου κολλαει ολο αυτο.
συγνωμη κι ολας.
παντε βρε κοριτσια για καμια βδομαδα,μεινετε σε ενα καλο ξενοιδοχειο καντε τη ζωη που αρμοζει στη νεα υορκη και θα το ευχαριστηθειτε.
κ αφηστε τις 15 μερες και τα αλλα τα τρελα!