tade_efi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαρσοβία - Κοπεγχάγη
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα σας. Έχω κλείσει για ενα πενθήμερο στο Βερολίνο σε λίγες μέρες, και σκέφτομαι να αγοράσω την κάρτα για τα μουσεία. Διάβασα ότι κοστίζει 24Ε για 3 συνεχόμενες μέρες, και μου φάνηκε πολύ λίγο σε σχέση με τις τιμές εισόδων που έχει το κάθε μουσείο ξεχωριστά. Πράγματι μπορείς να μπεις σε όλα αυτά τα μουσεία (νομίζω γύρω στα 50) χωρίς επιπλέον χρεωση;
Επίσης ξέρει κανείς αν θα πρέπει να την κλείσεις κάποιες μέρες πιο πριν από τις ημερομηνίες που σκοπεύεις να τη χρησιμοποιήσεις; (το λέω γιατί στο Παρίσι την πάτησα. επιχείρησα να αγοράσω μια αντίστοιχη κάρτα τις μέρες πιυ ήμουν εκεί και δεν μπόρεσα. Έπρεπε να την είχα αγοράσει 4 μέρες πριν τη χρήση της)
Τέλος, αν δεν ισχύει ο προαναφερθείς περιορισμός, μπορώ να την αγοράσω επι τόπου από κάποιο μουσείο με την ίδια τιμή που την προσφέρουν στο ιντερνετ;
Θέλω τα φώτα σας!! (Ελπίζω να μην κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις)
Επίσης ξέρει κανείς αν θα πρέπει να την κλείσεις κάποιες μέρες πιο πριν από τις ημερομηνίες που σκοπεύεις να τη χρησιμοποιήσεις; (το λέω γιατί στο Παρίσι την πάτησα. επιχείρησα να αγοράσω μια αντίστοιχη κάρτα τις μέρες πιυ ήμουν εκεί και δεν μπόρεσα. Έπρεπε να την είχα αγοράσει 4 μέρες πριν τη χρήση της)
Τέλος, αν δεν ισχύει ο προαναφερθείς περιορισμός, μπορώ να την αγοράσω επι τόπου από κάποιο μουσείο με την ίδια τιμή που την προσφέρουν στο ιντερνετ;
Θέλω τα φώτα σας!! (Ελπίζω να μην κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις)