alkistismaria
Member
Σ'ευχαριστώ Ιωάννα.Εμείς γυρνάμε 2 Ιανουαρίου αλλά΄μήπως θυμάσαι πόσο σου κόστισε το shuttle bus και πόσο το ταξί;
Πριν από μερικές ημέρες είχα κι εγώ πρωϊνή πτήση και είχε κανονικά. Βέβαια κάναμε το λάθος να συμβουλευτούμε την άκυρη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου που μας έδωσε λάθος info και καταλήξαμε να πάρουμε ταξί, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορίαΠαιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Παρακαλω τα φωτα σας.Εκλεισα στις 12 μαρτιου για βερολινο με Easyjet και θελω να μου πειτε αν ξερετε επειδη εχω πολυ πρωινη πτηση γυρισμου τι γινετεαι με τα τρενα η τα λεοφωρεια που πανε στο shonefeld αεροδρομιο.Η περιοχη που θα μεινω ειναι κοντα στο ζωολογικο κηπο και πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο 5 το πρωι ημερα σαββατο.Απο το σαιτ του αεροδρομιο δεν καταλαβα αν εχει τρενο η λεοφωρειο το βραδυ,απο καπου στο ζωολογικο κηπο κοντα,για αεροδρομιο,Σας ευχαριστω και καλα ταξιδια σε ολους.
ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας.μαλλον θα εινω το τελευταιο βραδυ στο αεροδρομιο.Πριν από μερικές ημέρες είχα κι εγώ πρωϊνή πτήση και είχε κανονικά. Βέβαια κάναμε το λάθος να συμβουλευτούμε την άκυρη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου που μας έδωσε λάθος info και καταλήξαμε να πάρουμε ταξί, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
Εδώ πάντως που κοιτάω για 12 Μαρτίου δείχνει ότι έχει κανονικά
http://fahrinfo.vbb.de/bin/query.ex...1389286589&REQ0HafasScrollDir=2#soonerColumns
Στις 30 Δεκεμβρίου που επιστρέψαμε πήραμε τρένο από Alexanderplatz στις 6 η ώρα το πρωί. Είχε και νωρίτερα αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένες ώρες.Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Παρακαλω τα φωτα σας.Εκλεισα στις 12 μαρτιου για βερολινο με Easyjet και θελω να μου πειτε αν ξερετε επειδη εχω πολυ πρωινη πτηση γυρισμου τι γινετεαι με τα τρενα η τα λεοφωρεια που πανε στο shonefeld αεροδρομιο.Η περιοχη που θα μεινω ειναι κοντα στο ζωολογικο κηπο και πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο 5 το πρωι ημερα σαββατο.Απο το σαιτ του αεροδρομιο δεν καταλαβα αν εχει τρενο η λεοφωρειο το βραδυ,απο καπου στο ζωολογικο κηπο κοντα,για αεροδρομιο,Σας ευχαριστω και καλα ταξιδια σε ολους.