Καλημέρα! γνωρίζει κάποιος να μου πει, πως μπορώ να βρεθώ από το κέντρο του βερολίνου στο αεροδρόμιο του schonefeld τα ξημερώματα, καθώς η πτήση μου για Αθήνα φεύγει στις 6 το πρωί?.. Ή θα πρέπει να πάω από τις 12 το βράδυ πχ...? Ευχαριστώ πολύ!!
Ο εύκολος τρόπος είναι U7 μέχρι Rudow και μετα λεωφορειάκι μέχρι το αεροδρόμιο. Βέβαια την νύχτα το μετρό σταματάει... Ένα απο τα άσχημα του Schonefeld. Πολυ πιο βολικό το Tegel
Αν και το θέμα έχει μπαγιατέψει η λύση είναι μια για όσους έχουν την ίδια απορία... μένεις σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στο αεροδρόμιο με 60? περίπου και ουδέν πρόβλημα... τα υπόλοιπα είναι επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί...
astry200m αν βρήκες τη λύση πες τη μου και εμένα... Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα (ας όψεται η διακοπή του δρομολογίου από Aegean). Επίσης από αφηρημάδα να το πω; Από βλακεία; Δε σκέφτηκα να κλείσω ξενοδοχείο για το τελευταίο βράδυ κοντά στο αεροδρόμιο, και τώρα έχω ήδη προπληρώσει το άλλο... Έχει κανείς εικόνα του πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει το taxi από Friedrichstrasse? Eντελώς στο περίπου, επειδή δε με βλέπω να βρίσκω άλλη λύση...
στις γιορτες του 2009 που ήμουν εκει το ιδιο το ξενοδοχείο κάλεσε ταξί...αν ειναι αργία οι εταιρειες ταξι δεν δουλευουν...αν μπεις στο σαιτ του αεροδρομιου θα βρεις εταιρειες shuttle bus και κάνεις και κρατηση...εγω πηγα στην πόλη με μια απο αυτες και γυρισα με ταξί που καλεσε το ξενοδοχείο γιατι ηταν η πρωτη του Ιανουαρίου και ηταν αργία...