mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
Περιεχόμενα
Στα γραπτά δεν είμαι τόσο ταλαντούχα όσο κάποια άλλα μέλη του forum που σε καθηλώνουν με τις ιστορίες τους, όμως νομίζω ότι πρέπει να κάνω μια προσπάθεια να διηγηθώ ένα δικό μου ταξίδι...ή να ξεκινήσω τουλαχιστον...δεν ξέρω πότε θα ολοκληρωθεί η ιστορία λόγω του ότι στο σπίτι αυτές τις μέρες δεν έχω σύνδεση λόγω βλάβης...οπότε ότι γράφω στη δουλειά..όταν λυθεί το πρόβλημα της σύνδεσης θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφίες...
Πριν δύο καλοκαίρια ξεκίνησαμε με το boy friend τότε, mister τώρα, να πάμε by car στη Νότια Ιταλία, στη Καλαβρία συγκεκριμένα και μετά στη Ρώμη...Αφού το μελετούσαμε κανα μήνα, επιβιβαστήκαμε στο πλοίο από την Πάτρα για να αποβιβαστούμε το επόμενο πρωί στο Μπάρι..
μετά από αυτή τη μικρή αρχή πρέπει να σταματήσω για να ψάξω τις σημειώσεις που κρατούσα τότε για τις ακριβείς ονομασίες και διαδρομές για να μη γράφω λάθος πληροφορίες..αλλά υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γρήγορα..
Πριν δύο καλοκαίρια ξεκίνησαμε με το boy friend τότε, mister τώρα, να πάμε by car στη Νότια Ιταλία, στη Καλαβρία συγκεκριμένα και μετά στη Ρώμη...Αφού το μελετούσαμε κανα μήνα, επιβιβαστήκαμε στο πλοίο από την Πάτρα για να αποβιβαστούμε το επόμενο πρωί στο Μπάρι..
μετά από αυτή τη μικρή αρχή πρέπει να σταματήσω για να ψάξω τις σημειώσεις που κρατούσα τότε για τις ακριβείς ονομασίες και διαδρομές για να μη γράφω λάθος πληροφορίες..αλλά υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γρήγορα..
Attachments
-
45,7 KB Προβολές: 448