dmdoc
Member
Χθές δηλαδή?????????????Καλό το Salotto 42?
Ημουν εκεί την Κυριακή
Γιατί εγώ ήμουνα την Παρασκευή.Καλό είναι,αλλά πρέπει να βελτιώσει τα κοκτέιλ του.Πολύ νεροζούμι!!!!!!!!!!
Χθές δηλαδή?????????????Καλό το Salotto 42?
Ημουν εκεί την Κυριακή
Εμείς πίναμε σαμπάνια και όχι αυτήν αλλά την προηγούμενη Κυριακή.Χθές δηλαδή?????????????
Γιατί εγώ ήμουνα την Παρασκευή.Καλό είναι,αλλά πρέπει να βελτιώσει τα κοκτέιλ του.Πολύ νεροζούμι!!!!!!!!!!
Είχε μεγάλη πέραση,όντως.Ίσως έπρεπε να την επιλέξω και εγώ:roll:Εμείς πίναμε σαμπάνια
Αστειεύεσαι!!!!!!!!!!!Μια μέρα πριν ήμουνα εκεί.Εγώ πάλι έπινα κρασί προχθές στο Salotto
Σημειώνω ένα ακόμα bar που με ενθουσίασε :
Best Cocktail Bars Rome: Bar del Fico Rome | Adore Rome
Ποια μέρα; Εγώ ήμουν το βράδυ της 1/11 και ένα πέρασμα πάλι το απόγευμα της 3/11...Αστειεύεσαι!!!!!!!!!!!Μια μέρα πριν ήμουνα εκεί.
Στο ίδιο μπαρ αναφερόμαστε.Θεωρώ ότι η piazza del Fico είναι hot spot!!!
Salotto στις 4/11Ποια μέρα; Εγώ ήμουν το βράδυ της 1/11 και ένα πέρασμα πάλι το απόγευμα της 3/11...
Πλάκα θα'χε να βρισκόμασταν
Με ενθουσίασε και το μπαρ και η Antica Taverna λίγο παρακάτω, και προσπαθήσαμε να φάμε στο Da Francesco ακριβώς δίπλα αλλά είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κόσμο να περιμένει.
Το σημειώνω για την επόμενη φορά! Ευχαριστώ!αφού οι πίτσες στο Da Francesco είναι όλα τα λεφτά.
Αυτή τη διαδρομή προσπάθησα να την κάνω την τελευταία φορά που είχα πάει Ρώμη και την...έχασα:roll:,.....
Ξεκινήσαμε με Testaccio,ανάβαση στα ήσυχα στενά του Αβεντίνου λόφου,απόλαυση της θέας από το προαύλιο της Σάντα Σαμπίνα,ξεκούραση στην γραφική πλατεία των Ιπποτών της Μάλτας,κατάβαση και περιήγηση γύρω από το Monte Testaccio,που δημιουργήθηκε από θραύσματα αρχαίων αγγείων.Γρήγορο καφέ μπροστά από την Piramide Cestio,και είσοδος στο Trastevere μέσω της ponte Sublicio......
Ακριβώς έτσι.Τα σημεία που δεν έχει πρόσβαση ο λόφος είναι στη Lungotevere και σχεδόν σε όλο το μήκος της Marmorata.Εγώ ανέβηκα από via della fonte di fauno,σχεδόν έξω από το μετρό circo massimoΠάντως κατάλαβα τώρα ότι μάλλον από την via de la greca (κοντά στο masimo)πρέπει ν ανεβήκατε και μετά η επόμενη πρόσβαση-κατηφόρα που λες είναι στη λεωφόρο via marmorata αλλά σε αρκετή απόσταση από το ποτάμι,(από κεί που ήμουν δηλαδή)
έτσι είναι;