dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Ο Τρακης σε κατάθεση ψυχής.
Να τον χαίρεστε!
Last edited:
Για μένα είναι 70-30 υπέρ της Ρεάλ. Στο μόνο που υστερεί είναι ο Λάσο, που είναι ο νέος Σκαριόλο. Κατά τα λιπά υπερτερεί σε κάθε θέση, έχει την έδρα, το μόνο που τους φοβάμαι είναι το κοκομπλοκο. Ο Ζοτς θα κάνει τρικ αλλά η Ρεάλ δεν τα χρειάζεται καν. Κλειδί τα φάουλ του Βέσελι, όταν λείπει αυτός είναι μία χόρτα η άμυνά τους. Νομίζω θα πάρει δεύτερες επιθέσεις η Ρεάλ και εύκολα. Σίγουρα θα πάρει περισσότερα φάουλ και λίγω ρυθμού και τρόπου παιχνιδιού αλλά και λόγω έδρας.Ρεάλ-Φενέρ: Σε οιοδήποτε άλλο γήπεδο η ομάδα του Ζοτς θα ήταν φαβορί για εμένα απέναντι στο κάτι σαν ομάδα του Λάσο, αλλά μέσα στη Μαδρίτη θα δώσω πιθανότητες 51-49 στη Ρεάλ.
Έτσι νομίζω κι εγώ. Ο Ιτούδης είναι πάρα πολύ καλός στο διαβασμα, προβλέπω κακό ματς του Σπανούλη που θα έχει να τα βάλει και με τα τεράστια χέρια που θα υψώνονται μπροστά του από Χριάπα, Ουίμς, Κιριλένκο. Για να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ηρωική προσπάθεια από τους ψηλούς του και χαμηλό σκορ. Δεν το βλέπω, 80-20 αό την ΤΣΣΚΑ. Από κει και πέρα, σε ένα ματς γίνονται πολλά. Πιο δύσκολο ήταν για τον Ολυμπιακό να πάρει 3 ματς σερί από τη Μπαρτσελόνα με το ένα κετός, παρά να πάρει ένα από την ΤΣΣΚΑ σε ουδέτερο έδαφος. Αλλά το φαβορί είναι φαβορί και πιο ξεκάθαρο κι από το άλλο ματς.ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός: Λογικό και ξεκάθαρο φαβορί είναι οι Ρώσοι. Έχουν το καλύτερο υλικό με το υψηλότερο μπάτζετ στην διοργάνωση και το καλύτερο ρεκόρ.
Η περιφέρεια τους είναι καλύτερη της Μπαρτσελόνα που αποκλείσαμε στα πλει οφ και στους ψηλούς Χαντερ, Ντάνστον, Πέτγουει, Πρίντεζης πρέπει να υπερβάλουν στα ριμπάουντ για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά που θα γείρει καθοριστικά την πλάστιγγα του ματς.
Και δικαίως.Έτσι και αλλιώς η ομάδα μου δικαίως έχει κατακτήσει το σεβασμό όλων στο Ευρωπαικό μπάσκετ και κατά γενική ομολογία είναι η πιο refuse to lose ομάδα της Ευρώπης.
Δηλαδή ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος...Μετά το Τελ Αβιβ όπου είχαμε Ιωαννίδη εναντίον Πολίτη
έχουμε την καλύτερη σχολή νέων προπονητών αυτή τη στιγμή και δεν το εκτιμάμε. Και οι Πεδουλάκης Μπαρτζώκας χαίρουν τεράστιας εκτίμησης έξω και ο Κατσικάρης που μου αρέσει λιγότερο). Ο Μπαρτζώκας γράφτηκε πολύ για διάδοχος του Λάσο στα μέσα της σαιζόν, αυτό λέει πολλά. Αν φύγει κάποια στιγμή ο Σφαιρόπουλος θα βρει δουλειές με το τσουβάλι. Εμείς ας συνεχίσουμε να φέρνουμε Λοχίες και υποστράτηγους...2015 έχουμε Σφαιρόπουλο-Ιτούδη.
Όπως και να το κάνουμε είναι τιμή για το ελληνικό μπάσκετ.
Μπράβο και από εμένα στον Ολυμπιακό, πολύ καλό παιχνίδι.εχεις δικιο , ο Σπανούλης γάμ@@@ .
Βαζελος ειμαι αλλά το σωστό να λέγεται .
Δεν έπαιζα τζοκερ; Ο μικρος τον καταπιε τον Κιριλενκο.Έχω μια διαίσθηση ότι θα χρησιμοποιηθεί σε ρόλο κλειδί ο Παπαπέτρου.
Αν οι ψηλοί μας ισορροπήσουν όσο μπορούν τα ριμπάουντ και Σπανούλης, Πρίντεζης συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν έχουμε σοβαρές πιθανότητες, ιδίως αν στα τελευταία λεπτά είμαστε μέσα στο ματς και οπότε λογικά στην ομάδα του Ιτούδη θα ξυπνήσουν οι εφιάλτες της Πόλης και του Λονδίνου.