orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Σιγα σιγα ερχονται και τα play-off στο NBA και αρχιζουν και τα προημιτελικα σε Ευρωλιγκα .. Προβλεψεις; Γιωργο τα φωτα σου
O Ολυμπιακός πάει κουτσός, χάρη σε αυτά τα μαγικά που κάνει εδώ και χρόνια το ιατρικό του τιμ. Ακόμη και πλήρης είναι εμφανώς υποδεέστερος της Μπαρτσελόνα, αλλά όντως, το πεδουλάκειο μπάσκετ του Σφαιρόπουλου του δίνει κάποιες πιθανότητες, κατά τη γνώμη μου πολύ λίγες, αλλά σίγουρα περισσότερες από το χαζοχαρούμενο και αφελές μπάσκετ του Ιβάνοβιτς που πάει να κερδίσει εκτός έδρας ομάδες πολύ πιο πλήρεις παίζοντας ανοικτά και με τη λογική "σουτ εσείς σέντρα εμείς". Ο Ολυμπιακός δεν είναι πλήρης και θα έχει σοβαρό πρόβλημα όχι μόνο με τον Τόμιτς, που "σπάει" μπάλες προς τα έξω με εξαιρετική ευκολία (φανταστικός πασέρ πραγματικά) στους πολύ καλούς σουτέρ, αλλά και με τον Πλάις, απέναντι στον οποίο δεν υπάρχει κορμί να αντιπαραβάλλει ο Ολυμπιακός. Καλά, αν μπει ο Καββαδάς πάμε για σόου. Ο Πασκουάλ όντως δεν έχει κάποιον Λάσμε ή έστω Ντρέιπερ για να "χτίσει" απέναντι στο Σπανούλη τις άμυνες που έκαναν τον Πεδουλάκη ήρωα, αλλά είναι πολύ καλός κόουτς κι εξαιρετικά ψύχραιμος και η ομάδα του έχει την ποιότητα να πάει το ματς εκεί όπου έχει εμφανές πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάρα πολλά "αν" για να κάνει διπλό στη Βαρκελώνη, πρέπει να συνομωτήσει σχεδόν το σύμπαν. Αν βέβαια είχε το πλεονέκτημα έδρας (που το έχασε όπως και πέρυσι επειδή στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς πήγε με το Σπανούλη κουτσό, πέρυσι ήταν στο εντός με την Αρμάνι θυμίζω), θα είχε 50% πιθανότητες ίσως, τώρα είναι πολύ πίσω. Μακάρι να τα καταφέρει θα είναι πολύ κακό να μην έχουμε εκπρόσωπο πάλι σε Φ4, αλλά -κακά τα ψέμματα- η ποιότητα των ομάδων μας είναι τέτοια που το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι δικαιωματικά στις 4 καλύτερες δεν συνπεριλαμβάνονται, ειδικά ο ΠΑΟ κατά τη γνώμη μου ούτε στις 8 δεν συμπεριλαμβάνεται, απλά έπεσε σε πραγματικά εύκολο όμιλο, ειδικά μετά τη χρεοκοπία της Γαλατά, στον όμιλο του Ολυμπιακού δε θα είχε καμία τύχη.Yorgo νομίζω ότι αδικείς τον Ολυμπιακό. Με υγιή και καλο Σπανούλη (θα δούμε αύριο) ο Ολυμπιακός θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και νομίζω ότι η σειρά είναι η πιο αμφίρροπη από όλες.
Τραυματίας είναι ο Ντόλμαν, λογικά από το τρίτο ματς θα παίξει ρόλο.Κλειδί για την μπάρτσα και ενδιαφέρον ματσάρισμα Ντόελμαν-Πρίντεζης.