το trafiq μας προτεινε παρεα νεολεας που πηγε βουδαπεστη σχετικα προσφατα!το γνωριζετε?
Εχω την εντυπωση οτι εχει κλεισει (αν οχι για παντα , ισως για ανακαινιση)Έχει πάει κανείς στο ιστορικό Lukacs cafe ; Εντυπώσεις;
Κι εγώ αυτό είδα, και φοβήθηκα ότι τελικά έκλεισε οριστικά, αλλά η ιστοσελίδα του υπάρχει κανονικάEdit : Μολις ειδα οτι τελικα ειχε κλεισει για ανακαινηση και ανοιξε
Γύρισα προχθές από Βουδαπέστη. Η πόλη πραγματικά είναι πολύ όμορφη. Μέναμε στο ξενοδοχείο Central Basilica που είναι στην πλατεία του Αγίου Στεφάνου. Το ξενοδοχείο ήταν πολύ κεντρικό, καθαρό και σε πολύ καλή τιμή (226 ευρώ η τρεις νύχτες με πρωινό). Ακόμη καλύτερη επιλογή είναι το κοντινό La Meridien στη Deak ter. Τρομερή εμπειρία τα λουτρά! Νομίζω πως θα πρέπει οπωσδήποτε να τα επισκεφθεί κανείς αν πάει στη Βουδαπέστη. Πολύ καλό και το εστιατόριο - καφέ Robinson στο πάρκο που βρίσκονται τα λουτρά, τοποθετημένο δίπλα στη λίμνη. Το εστιατόριο Menza που έχει αναφερθεί πολλές φορές στο forum έχει πράγματι καλό φαγητό. Η κρουαζιέρα στον Δούναβη με την εταιρία Legenda απόλαυση! Σε πολλά topics διάβασα και τρόμαξα η αλήθεια είναι ότι η πόλη βγάζει μια μιζέρια με τους άστεγους κλπ. Εγώ δεν ένιωσα κάτι τέτοιο και μάλλον είναι δύσκολο να το νιώσει κανείς αν κινείται στα τουριστικά μέρη. Η πόλη είναι γεμάτη τουρίστες και γεμάτη ζωή. Τώρα αν κινηθείς έξω από το τουριστικό κέντρο δεν ξέρω... Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαι στη διάθεση σας.
Μάλλον εξακολουθεί η στάθμη του νερού να είναι σε υψηλά επίπεδα γιατί τα πλοιάρια δεν κάνουν στάση στο νησί της Μαργαρίτας. Κατά τα άλλα γίνονται κανονικά οι κρουαζιέρεςΈπεσε η στάθμη του Δούναβη;