NIKOLETA05
Member
Θα ταξιδεψουμε αναγκαστικά με γκρουπ 25 με 28 Οκτωβρίου (3 νύχτες). 'Εχω να ταξιδέψω με γκρουπ από το 2001 και αισθάνομαι σαν βλάχος πιστέψτε με.... αλλά δεν είχα άλλη επιλογή μιας και η απόφαση για το ταξίδι πάρθηκε στις 17 του μήνα και αρχικά ήταν για Βενετία ή Τοσκάνη. Δυστυχώς οι ώρες πτήσεων των πανάκριβων εισιτηρίων με λόκο που βρήκα τελευταία στιγμή για τις πολύ συγκεκριμενες ημερομηνίες που μπορουσα να ταξιδεψω ήταν τέτοιες (κλασσικό πρόβλημα αυτό με τις λόκο απο Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) που οι 4 μέρες γινόταν ουσιαστικά 2,5 και το θεώρησα άσκοπο.... Προσανατολίστηκα λοιπον με πολυ βαριά καρδιά ομολογώ στη λύση του ταξιδιού με γκρουπ. Πλέον λόγω κρίσης γίνονται μόνο κλασσικοί προορισμοί Λονδίνο-Παρίσι-Ρώμη-Βιένη-Πράγα-Βουδαπέστη ούτε λόγος για Τοσκάνες και λοιπά που ήθελα εγώ και επειδή έχουμε πάει σε όλες τις άλλες πλην της Βουδαπέστης κλείσαμε για εκεί. Ευτυχώς είναι πτήση τσάρτερ φεύγουμε 5 το πρωί από εδώ και από εκεί στις 23.00 οπότε είναι 4 μέρες καθαρές.
Ερώτηση πρώτη. Από τις 4 μέρες οι δύο είναι ελεύθερες χωρίς ξενάγηση (τη μια θα πανε προαιρετική στη Βιένη αλλά δεν θα ακολουθήσουμε γιατί έχω ξαναπάει και θέλω να μείνω μια μέρα ακόμη στην Βουδαπέστη). Δεδομένου ότι με το γκρουπ θα δούμε λέει την Πλατεία των Ηρώων,το Κοινοβούλιο,το Ναό του Ματία,των Πύργο των Ψαράδων,θα ανέβουμε στο Λόφο Γκέλερτ και θα πάμε και εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά Έστεργκομ-Βίζενγκραντ και Άγιος Ανδρέας...τις 2 μέρες χωρίς ξενάγηση τι αξίζει να δούμε-κάνουμε?
Ερώτηση δεύτερη. Διάβασα ταξιδιωτικές ιστορίες αλλά δεν βρήκα ταξιδιωτικό οδηγό. Υπάρχει μήπως κάποιο τόπικ με οδηγίες-αξιοθέατα και δεν το βρίσκω?
Ευχαριστώ καλοί μου άνθρωποι....
Ερώτηση πρώτη. Από τις 4 μέρες οι δύο είναι ελεύθερες χωρίς ξενάγηση (τη μια θα πανε προαιρετική στη Βιένη αλλά δεν θα ακολουθήσουμε γιατί έχω ξαναπάει και θέλω να μείνω μια μέρα ακόμη στην Βουδαπέστη). Δεδομένου ότι με το γκρουπ θα δούμε λέει την Πλατεία των Ηρώων,το Κοινοβούλιο,το Ναό του Ματία,των Πύργο των Ψαράδων,θα ανέβουμε στο Λόφο Γκέλερτ και θα πάμε και εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά Έστεργκομ-Βίζενγκραντ και Άγιος Ανδρέας...τις 2 μέρες χωρίς ξενάγηση τι αξίζει να δούμε-κάνουμε?
Ερώτηση δεύτερη. Διάβασα ταξιδιωτικές ιστορίες αλλά δεν βρήκα ταξιδιωτικό οδηγό. Υπάρχει μήπως κάποιο τόπικ με οδηγίες-αξιοθέατα και δεν το βρίσκω?
Ευχαριστώ καλοί μου άνθρωποι....