geoeva01
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- orlando-miami-bahamas-n.y
- Ταξίδι-Όνειρο
- orlando-miami-bahamas-n.y
ελπιζω φιλε αντωνη να μας κανει και μας καλο καιρο το περιμενω αυτο το ταξιδακι πως και πως 2φορες το ειχα κανονισει και το ακυρωσα τελευταια στιγμη.Εγώ είχα πάει τέλος Νοέμβρη του 2010. Τέλεια ήταν! Ο καιρός την ημέρα ήταν καταπληκτικός και έκανε κρύο το βράδυ βέβαια, όταν έπεφτε ο ήλιος, σταδικα, μετά τις 6 δηλαδή. Δεν έβρεξε ούτε 1 μέρα και φυσικά κάναμε τα ψώνια! Αν πάρετε μαζί σας prepaid κάρτα, ίσως να μη δουλεύει παντού, να έχετε και εναλλακτική.
Απο τα ξενοδοχεία που δείχνεις, στο LaGuardia, μάλλον θα είναι κάπως μακριά αν κρίνω και απο το όνομα. Το άλλο έχει κοντά μετρό, μπορείτε τη μέρα να κινείστε μ'αυτό και αν θεωρείτε κάποια ώρα επικίνδυνη παίρνετε ταξί, είστε 4 μια χαρά βολεύει.
Black Friday ευτυχώς ήμασταν στο Atlantic City. Έγινε χαμός! Ψώνισα για 20 χρόνια! Αν ήμουν ΝΥ δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να ψωνίσω, λένε ότι γίνεται πανικός. Ενώ εκεί (είχαμε βέβαια ήδη πάει για τα καζίνο, όχι μόνο για ψώνια, γιατί είναι και κανα 3ωρο απόσταση) ήταν τέλεια, άνετα τα μαγαζιά, λίγος κόσμος, τιμές δεν το συζητάμε! Αυτά...
απο τα ξενοδοχειο κλινω πιο πολυ προς το διαμερισματακι γιατι ειναι διπλα στο μετρο και ειναι ομορφο ασε που εχει και μπαλκονακι επισης ειμαστε οπως ειπες 4 δεν νομιζω να εχουμε προβλημα επισης απο τις κριτικες που διαβαζω κανενας δεν παραπονεθηκε για την περιοχη ισα ισα τα καλυτερα γραφανε.
οσο για τα ψωνια και γω εχω στο νου μου να ψωνισω πολλα λεφτα επισης ειδα οτι στο περσυνο black friday ειχε laptop 15 ιντσες 139 ευρω και ipad 2 300 δολαρια θα φερουμε απο 2-3 ο καθενας να μας βγει τζαμπα το ταξιδι