geoeva01
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- orlando-miami-bahamas-n.y
- Ταξίδι-Όνειρο
- orlando-miami-bahamas-n.y
καλησπερα παιδια εχω βρει μια καλη προσφορα για νεα υορκη απο μεσα οκτωμβριου εως τελη νοεμβριου(360- 370 αναλογα τις ημερομηνιες) με air france με σταση στο παρισι 1 ωρα και επιστροφη με αλιταλια με 2 ωρες σταση στη ιταλια εχω ομως αρκετες αποριες.
1 να παω μεσα οκτωβρη η τελη νοεμβρη που θα πεσει και το thanks giving?
2 αν παω τελη νοεμβρη θα ειναι πανακριβα τα ξενοδοχεια?
3 να τα κλεισω απο τωρα τα ξενοδοχεια η να περιμενω μπας και βρω καμια καλη προσφορα ?
4 με τα εισητηρια μπορει να υπαρξει προβλημα λογω της ελαχιστης αναμονης στον ενδιαμεσο προορισμο? η αφου τα βγαζει μαζι το συστημα αυτο δεν πρεπει να με απασχολει
5 αλλες προτασεις για οτιδηποτε απο καποιον που εχει ξαναπαει μιας και δεν εχω ιδεα
δωστε μου τα φωτα σας να το κλεισω σημερα μιας και στην βραση κολλαει το σιδερο και μολις γυρισω θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου αναλυτικοτατα
1 να παω μεσα οκτωβρη η τελη νοεμβρη που θα πεσει και το thanks giving?
2 αν παω τελη νοεμβρη θα ειναι πανακριβα τα ξενοδοχεια?
3 να τα κλεισω απο τωρα τα ξενοδοχεια η να περιμενω μπας και βρω καμια καλη προσφορα ?
4 με τα εισητηρια μπορει να υπαρξει προβλημα λογω της ελαχιστης αναμονης στον ενδιαμεσο προορισμο? η αφου τα βγαζει μαζι το συστημα αυτο δεν πρεπει να με απασχολει
5 αλλες προτασεις για οτιδηποτε απο καποιον που εχει ξαναπαει μιας και δεν εχω ιδεα
δωστε μου τα φωτα σας να το κλεισω σημερα μιας και στην βραση κολλαει το σιδερο και μολις γυρισω θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου αναλυτικοτατα