katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ http://www.travelstories.gr/community/threads/εργασια-στο-εξωτερικο.34230/
Ετσι,για να κανουμε μια κουβεντουλα...,εκανα μια αναζητηση και βρηκα αυτο...http://getawaytips.azcentral.com/travel-time-manhattan-jfk-4634.html και αυτο...http://www.panynj.gov/airports/jfk-airtrain.html...ριξε μια ματια.Λεει οτι με τρενο για Midtown Manhattan,ας πουμε κοντα στην Times square,θελει απο 35-50 λεπτα.Η αλλη περιπτωση ειναι το ταξι,βεβαια,αλλα αμα πεσεις σε κινηση την εβαψες!Βρε παιδιά καμιά γνώμη;;; βασικά φεύγω την Πέμπτη το πρωί και αν μου πείτε ότι προλαβαίνω και ότι αξίζει να κατέβω μια μικρή βόλτα να κάτσω να ψάξω τι μπορώ να κάνω σε όση ώρα θα έχω στη διάθεση μου..
θα αναλύσω λίγο για το αμάξι μιας και για το τρένο νομίζω η karfitsa σου έλυσε τις απορίες.καλησπερα!
Θα ηθελα τη γνωμη και τη βοηθεια σας!
Στις 19 Νοεμβριου φτανω στο στο αεροδρομιο JFK στις 09:45 και ξαναφευγω στις 19:45 για Ρωμη. Στο χρονο αυτο προλαβαινω να κατεβω μια βολτα στο κεντρο; Βασικα και οι δυο πτησεις ειναι με delta αλλα με διαφορετικο εισητηριο οποτε φτανοντας θα πρεπει να ξανατσεκαρω τις βαλιτσες. Ποση ωρα πριν πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο εχοντας ηδη κανει τσεκ ιν απο το πρωι;
Σε περιπτωση που μου λετε οτι προλαβαινω, ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος για να φτασουμε στο κεντρο; ποσο θα μου κοστισει το πηγαινε - ελα και ποση ωρα θα μου παρει; τι αξιζει να δω σε τοση ωρα;
ευχαριστω πολυ!
Βρε παιδιά καμιά γνώμη;;; βασικά φεύγω την Πέμπτη το πρωί και αν μου πείτε ότι προλαβαίνω και ότι αξίζει να κατέβω μια μικρή βόλτα να κάτσω να ψάξω τι μπορώ να κάνω σε όση ώρα θα έχω στη διάθεση μου..
Χωρις να το γνωριζω,νομιζω οτι θα παρεις τις βαλιτσες και θα πρεπει να κανεις ολη την διαδικασια παραδοσης...και παλι ποσο πιθανο ειναι να ανοιξουν τα γκισε για πτηση που φευγει 9 ωρες μετα;...αν ξερει καποιος αλλος,να μας πει....Είμαστε 2 άτομα, θεωρείς ότι χρονικά και οικονομικά μας συμφέρει καλύτερα το ταξί από τη συγκοινωνία; αν τελικά πάρουμε τρένο σε ποια στάση να κατέβουμε; κεντρικό σταθμο;
Βαλίτσες λογικά δεν θα έχουμε γιατί πριν ξεκινήσουμε να κατέβουμε θέλω να τις έχουμε τσεκάρει για την επόμενη πτήση (αν δεν το έχουν κάνει ήδη από τον Αγιο Δομινικο). Φαντάζομαι είναι εφικτό κάτι τέτοιο..γιατί με βαλίτσες δεν πάω πουθενά!
Αν δεν πάρετε ταξί, ο κεντρικός σταθμός - Grand Central station είναι αρκετά πιο κάτω από το πάρκο. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα που σου πρότεινε ο Boxeraki,το οποίο και εμένα μου φαίνεται το ιδανικό, καλύτερα να κατεβεις καπου κοντά στο πάρκο, όπως Columbus circle. Και αφού κανετε βολτα εκει,το παιρνετε με τα ποδια σιγα σιγα προς τα κάτω, προς Times Square,κατεβαίνοντας την 5η λεωφόρο. Υπάρχουν χάρτες στο ίντερνετ φυσικά και στο μετρό θα δείτε πολλούς. Τώρα, εφόσον ειναι διαφορετικό εισητήριο, λογικά θα πρέπει να πάρεις βαλίτσες και το τσεκ ιν κανένα τρίωρο πριν την πτήση θα ανοίξει λογικά..Είμαστε 2 άτομα, θεωρείς ότι χρονικά και οικονομικά μας συμφέρει καλύτερα το ταξί από τη συγκοινωνία; αν τελικά πάρουμε τρένο σε ποια στάση να κατέβουμε; κεντρικό σταθμο;
Βαλίτσες λογικά δεν θα έχουμε γιατί πριν ξεκινήσουμε να κατέβουμε θέλω να τις έχουμε τσεκάρει για την επόμενη πτήση (αν δεν το έχουν κάνει ήδη από τον Αγιο Δομινικο). Φαντάζομαι είναι εφικτό κάτι τέτοιο..γιατί με βαλίτσες δεν πάω πουθενά!